2777
2789
بله من ، جلسه اول سمت راستم کلااااا ریخت ، جلسه دوم ۲ طرفمم ریخت فک کنم جلسه ۳ دیگه تموم کنم نرم

نمیشه، دوره باید کامل بشه اشتباه منو نکن منم 5جلسه رفتم ولش کردم الان  دوبرابر قبل شدن مثلا گردنم تحریک شدن سیاه شدن حالا قراره خونگی بخرم

♥🤵👰♥ 💃آهاااای 📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
😂😂😂 اها لیزر کوچیک خونگیا ک مزخرررررفه ، ینی مزخرفـــا 😂 فک کردم اینا ک تو مطب دکتراسو میگی . ...

اینجا خیلیا گفتن نتیجه گرفتن از خانگی ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه، دوره باید کامل بشه اشتباه منو نکن منم 5جلسه رفتم ولش کردم الان  دوبرابر قبل شدن مثلا گرد ...

خونگی نخرا ، دوستم خرید افتضاح ، مث APL فقط پالس نوریه ، اخه خود دکتره گفت در نیومد دیگه نیا ، دوستمم جلسه ۵ در نیومده بود ولی ادامه داد الان میگه در اومده میگه کاش ادامه نمیدادم

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
اینجا خیلیا گفتن نتیجه گرفتن از خانگی ها 

بدن با بدن فرق میکنه ، ب نظرم از یکی قرض بگیر ببین روت تاثیر داره یا ن بعد بخر

خونگی نخرا ، دوستم خرید افتضاح ، مث APL فقط پالس نوریه ، اخه خود دکتره گفت در نیومد دیگه نیا ، دوستم ...

ادامه ندی ماه اول خوبه بعدش حتما در میاد دکتر اینو میگه که نیا و فلان ولی تو نت ببین همه گفتن باید کامل بری قبلشم اگه مشکل هورمونی داری حلش کن

ادامه ندی ماه اول خوبه بعدش حتما در میاد دکتر اینو میگه که نیا و فلان ولی تو نت ببین همه گفتن باید ک ...

ن ندارم مشکلی

بدن با بدن فرق میکنه ، ب نظرم از یکی قرض بگیر ببین روت تاثیر داره یا ن بعد بخر

کسیو نمی شناسم که داشته باشه خودمم موندم چیکار کنم