2777
2789
عنوان

زندگی اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست
چهار ملیون و پانصد منظورش بوده عزیزم

نهههههههههه.چه خبره

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
ما سه نفریم.پسرم ده ماهشه حدودا ۳۰۰

۳۰۰هزارتومن که پول نون و آب هم نمیشه .بچه تو این سن کلی هزینه پوشک و شربت و قطره  ویتامین و گوشت و مرغ و ...داره

الهی خدا بهتون برکت بده درامدتون هر روز از روز قبل بیشتر بشه 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلت خوشه عزیزما ۴/۵ میلیون

چرا انقدر زیاد؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
۳۰۰هزارتومن که پول نون و آب هم نمیشه .بچه تو این سن کلی هزینه پوشک و شربت و قطره  ویتامین و گوش ...

نمیدونم والا.پسرم به پوشک حساسیت داره😓😓.ولی ما خرج ماهیانمون همینه،البته شربت پسرم یادم رفت بگم.هر ماه یه زینک براش میگیرم که ۶۰تومنه

۳۰۰ تومن !!!! خرج یه خوانواده سه نفره !!! چجوری مگه خرج میکنی !!!

به همین خاطر میگم بیاید سیاست های اقتصادی مون رو بگیم.البته بگما ۳۰۰ تومن فقط خورد و خوراک و لباس.دیگه گردش و بنزین و... رو نمیگما

خب با هزینه خرید خونه و خریدو بیرون دیگ عزیزم 😐

نمیدونم والا.ما که کل درامدمون اندازه خرج شما نیس.مثلا چی میخری؟

نمیدونم والا.ما که کل درامدمون اندازه خرج شما نیس.مثلا چی میخری؟

خب ماهی یبارم برای اشپزخونه خرید کنی ۷۰۰ اینا میشه البته شوهر من اجیلش باید بپا باشه همش ک اونم خوبش الان کیلویی ۳۵۰ ماهی یبارم بخوایم لباس بگیریم خرید بریم برا خودمونه 

یا در ماه هر جمعه بریم بگردیم همین میشه دیگ