2777
2789
عنوان

بارداریییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
نمیخام ک علایم داشته باشم میگم بد نیس؟فقط سینهام درد دارن حالت تهوع خیلی کم اونم حسشو دارم بیشتر غذا ...

بعضیا اصلا تا اخر هیچ علامتی ندارن اصلنم نگران نباش😃

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخام ک علایم داشته باشم میگم بد نیس؟فقط سینهام درد دارن حالت تهوع خیلی کم اونم حسشو دارم بیشتر غذا ...

صبرررر کنننن 

داغونت میکنه🤭🤭🤭

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝
ای جان خیلی منتظرم بگذره این یک هفته

میگذره.صبور باش.صدای قلبش برا اولین بار بهترین لحظه زندگیه.من گریه کردم.اومدم بیرون ب شوهرم گفتم همونجا بغلم کرد با اینکه خیلی با حجب و حیا و خجالتیه

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه
ناراحتی ؟ من از حالت تهوع همش بی حالم  خداتو شکر کن که علامتی نداری

نه بخدا خیلی خوشحالم حالم بد نیست ولی اطرافیانمو میبینم حالشون خیلی بده فکرمیکنم حامله نیستمم  

میگذره.صبور باش.صدای قلبش برا اولین بار بهترین لحظه زندگیه.من گریه کردم.اومدم بیرون ب شوهرم گفتم همو ...

ای جانم اره مردا خیلی احساسی میشن چرا نبردیشون داخل اونام بشنون اینطوری اونام گریه میکردن خخخخخ

ای جانم اره مردا خیلی احساسی میشن چرا نبردیشون داخل اونام بشنون اینطوری اونام گریه میکردن خخخخخ

اجازه ندادن.از طرفی چون تجربه سقط داشتم میترسیدم خبر بدی بهم بدن....برا همین اصرار نکردم برا اومدن داخل

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه
اجازه ندادن.از طرفی چون تجربه سقط داشتم میترسیدم خبر بدی بهم بدن....برا همین اصرار نکردم برا اومدن د ...

اها ک اینطور یعنی الان من برم واقعا میخاد برام صدا قلبشو بزاره؟ میترسم چیزی نباشه همه به مسخره گرفته باشم خخخخخخخ ولی دوسش دارم نا امید نیستما خدایی نکرده فقط باورم نمیشه