2777
2789
اگر راضی بودین میشه ادرس یا شماره مشاورتو بهم بدی؟

دوسال پیش رفتم ادرسشو بلد نیستم عزیزم

درمورد رضایتمم بد نبود ولی خیلی خوبم نبود یه مشت چرت و پرت گفت😅بعد تستشم گف خیلی بهم میایید فقط جفتتون لجبازید که یه کدومتون باید کوتاه بیایید که این حرفش به دردم خورد و بیشتر وقتا من کوتاه میام مشکلیم پیش نمیاد

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
اگر ازش استفاده کنی اکبند نمونه میتونی خودت تصمیم بگیری!

بحث تصمیم گیری نیست بحث شناخت بیشتر ۲طرف نسبت به همه 😐 قطعا تصمیم میگیره ادم و طرفشو میخواد که تا اون مرحله و پیش مشاوره رفتن پیش‌میره 😑😑😑

شما زیاد با این سیستم آشنایی نداری گویا😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجبور کردن بریم گفتن تا نرید اجازه عقد صادر نمی کنیم.چون آشنا بودن اجازه دادن بریم عقد کنیم و ازدواج و عروسی بعد بیایم

وقتی رفتم سر کلاس کلی دختر حدود 30تا بودن

بخاطر سن کمم بهم گفتن کی عروسی میگیری گفتم 3روز پیش عروسیم بود از تعجب شاخ درآوردن

هی میگفتن پس چرا اومدی دیگه احتیاجی نیست

گفتم قول داده بودیم

ولی چیزی تو کلاس مطرح نشد ک ی دختر ندونه

فقط اینو بگم حتما حتما دخترای شهرهای کوچیک و روستاهای رسم قدیمی شوهر هاشون برن

اینقدر بدم میاد ک هنوز فرهنگ و سواد

ارتجاعی بودن تو برخی نیست

یا میبرن تا ببینن باکره هست یا نه

یا اینکه برای خانواده و فامیل شوهر مهمه

خدا رو هزار مرتبه شکر خانواده خودم و شوهرم اینجوری نبودن 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بحث تصمیم گیری نیست بحث شناخت بیشتر ۲طرف نسبت به همه 😐 قطعا تصمیم میگیره ادم و طرفشو میخواد که تا ا ...

من اشنایی دارم

ولی کلا متولد ۷۵-۸۰بهش نیاز دارن

حتما برو😃

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مجبور کردن بریم گفتن تا نرید اجازه عقد صادر نمی کنیم.چون آشنا بودن اجازه دادن بریم عقد کنیم و ازدواج ...

اون کلاسای قبل عقده که اجباری برای همه عزیزم‌ با مشاوره قبل ازدواج فرق داره کلی‌

من واس بهم زدن نامزدیم خواستم مشاوره برم مسخره م کردم😂گفتن تو خودت خوب و بد رابطه تو ب این خوبی میدونی مشاوره واس چی اخه

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
من واس بهم زدن نامزدیم خواستم مشاوره برم مسخره م کردم😂گفتن تو خودت خوب و بد رابطه تو ب این خوبی مید ...

درست گفتن هیچکس بهتر از خود ادم صلاح زندگیشو نمیدونه گلم مشاور کمک میکنه فقط برای‌ کمتر ضربه خوردن به روحت و قبل ازدواجم با تست‌هایی که میگیره به‌ شناخت بیشتر ۲طرف کمک میکنه نسبت به هم در آخر تصمیم‌گیرنده خود آدمه نه مشاورین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز