2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرمه 290 میرزه اما اون یکی نه اگر خواستی بخری به کسی نگو این قیمت خریدی به قول پسرا میگن کردن تو پاچ ...

چرمه طبیعیه دومی خوب بود بنظرت 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
چرمه طبیعیه دومی خوب بود بنظرت 

آره گلم دومه بهتره اگر از بین این دوتا میخوای یکیو انتخاب کنی.قیمت اولی چنده؟ اگر اولی رو بیشتر دوسش داری همینو بخر نظر بقیه برات مهم نباشه چون هرکس یه سلیقه داره و اینکه من خودم هم اینطوریم اگر چیزی رو دوست اشته باشم عالم و آدم بگن زشته برام مهم نیست چون خودم خوشم میاد ازش

آره گلم دومه بهتره اگر از بین این دوتا میخوای یکیو انتخاب کنی.قیمت اولی چنده؟ اگر اولی رو بیشتر دوسش ...

290بودش با دومی زیاد فرق چندانی نداره اما حس میکنم دومی شیکتر باشه خودمم واقعاااا مرسی عشقممممم بابت راهنماییت❤❤❤❤❤

آره گلم دومه بهتره اگر از بین این دوتا میخوای یکیو انتخاب کنی.قیمت اولی چنده؟ اگر اولی رو بیشتر دوسش ...

اگه دوسداشتی برو سایتشو ببین کیفاش خیلی نازن کافه کادو 

290بودش با دومی زیاد فرق چندانی نداره اما حس میکنم دومی شیکتر باشه خودمم واقعاااا مرسی عشقممممم بابت ...

مبارکت باشه عزیزم ایشاالله هرشب دعوت شی بری شب شعر دورهمی هنرمندا بری اونجا قر بدی باهاش ملت کیف کنن

مبارکت باشه عزیزم ایشاالله هرشب دعوت شی بری شب شعر دورهمی هنرمندا بری اونجا قر بدی باهاش ملت کیف کنن

ایشالاااااا😂😂😂😂😂😂💃💃💃💃