2777
2789
عنوان

وارش

231 بازدید | 18 پست

نظرتون راجبش چیه.

من وارژ دومو دوس ندارم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

کلا فیلم مزخرفیه ازهمون اول تاالان

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصابمو خراب کرد  دختره.....

چرااا

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

من دوست ندارم. حس کردم به دخترا توهین کرده. مدل وارد شدن دختره به زندگی یوسف رو میگم... یه جور بدی بود 🤦‍♀️ 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

من تا حالا ندیده بودم 

فقط اون دختره مهد کودکیه 

چقدر عوضی بود اون قسمت مادره و پدره گفتن نرو توی اشپزخونه باش و فلان باز رفت چپید با مرد متاهل گپ زد...

خیلی بدم اومد ...

مرد جماعت با زنش که مشکلداره زنه دیگه ای چراغ سبز نشون نده ...شاید اون مرد برگرده به زندگیش نکه یابو برش داره اره منم پس یه چیزی هستم دیگه ...

باید زندگیشونو میساختن از یوسف خوشم نیومد

خیلی خود خواهه 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
من تا حالا ندیده بودم  فقط اون دختره مهد کودکیه  چقدر عوضی بود اون قسمت مادره و پدره گفت ...

دقیقا 

خیلی سوسه اومد براش 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

من تا حالا ندیده بودم  فقط اون دختره مهد کودکیه  چقدر عوضی بود اون قسمت مادره و پدره گفت ...

واقعا حالم ازش بهم خورد حالا الان برگشته میگه قبلراینک یوسف شیوارو طلاق بده قبلتر از اون شیوا طلاق گرفته بود خب اون از کجا میدونست با این نویسنده و کارگردانش دارن میگن زناتونو طلاق بدید برین دختر بگیرین خخخخ بی...ها

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂