2777
2789

خدایا چه بلایی سر دخترای سرزمینم اومده؟!😔😔😔😔😔

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله داریا دوس پسر میخای چکار نشستی بشین سرجات.دوس پسر فرتو فرت باید بری بدی😂😂

😂😂😂😂😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
خب چیه همه به یکی نیاز دارن که مکملشون باشه

عجب....!!!!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
😂😂😂😂

خیلی دردناک بود تاپیک خیلی 

تاپیک بغلی بچه‌ها یه چیزی گفتن خوشحال و خندون بودم این تاپیکو باز کردم قشنگ خنده‌م خشک شد واقعا ناراحت شدم

خب چرا باید ناراحت بشی چیز بدی نیست طرز فکرتون قدیمیه متاسفانه

طرز فکر من؟!

طرز فکر من اصالت داره 

اصالت شخصیت و غرور و ارزش قائل شدن برای خودم به عنوان یک دختر یک خانم 

ارزش قائل شدن برای اینکه با هر خفت و با هر دلیلی دنبال یکی نباشم که فکر کنم نیاز دارم حتما یکی کنارم باشه 

طرز فکر من قدیمیِ چون از دم دستی بودن از دستمال بودن بدم میاد 

قدیمیِ چون برای خودم و شخصیتم و غرورم ارزش قائلم....

من با همین طرز فکر قدیمی تو مجردیم اجازه ندادم هرکی از راه رسید به خودش اجازه بده به شخصیتم و ....  توهین کنه امروز باشه فردا نباشه....  😊

به نظرم شما هم برای خودت ارزش قائل شو