خب اون طبق چیزی که دیده نظر داده شما هم خیلی زود رفتی انشااله مشکلی نیست
بله من میدونم زود رفتم دکترم واسه چیز دیگه ای منو فرستاد ولی ایشون لحنشون بد بود دکتری ک قبلن میرفتم پیشش وقتی فهمید من پلی کیستیکم انقد بهم روحیه داد و طوری بهم گفت ک ناراحت نشم ولی این یکی خیلی بی ادب بود مدل حرف زدنشو میگم دستور پزشکو انجام نداد گفت دکترت چرت میگه
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
این پنج روزو برن ب بیخیالی و کلا فکرتو ازاد کن بهش فکر نکن فقط مثبت فکر کن ولی خودتو امیدوار نکن من دقیقا وقتی نتیجه گرفتم ک بیخیال بودم ب علائمم توجه نکن من خودم سینه درد داشتم ولی بهش بی توجه بودم پهلوهامم درد میکرد وای اصلا توجه نکردم اینطوری کمتر اذیت میشی
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
بله . من ۶ هفته رفتم ساک بارداری خالی بود. ۹ هفته رفتم جنین دست و پا داشت. فقط اروم باش. هرچی دیرتر بدی بهتره
فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
جدی؟؟؟بچه ی اولتون بود؟؟وقتی گفت سقطش کن ناراحت نشدی؟؟بله درسته خدا اگه بخواد هر چیز غیرممکن ممکن می ...
بله . با اینکه با اولین اقدام باردار شدم جوری گریه میکردم که انگار مثلا بعد ۱۰ سال باردار شدم. ۳ هفته عراداری کردم. ۳ هفته هر لحظه گریه کردم. شاید خدا دلش برام سوخت. نمیدونم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد روزای سختی داشتین ،خوشحالم ک الان دخترتون صحیح و سالم کنارتونه🌹
خیلی . ممنون عزیزم😊 شما هم نگران نباش . هرچی خیر باشه خدا برات رقم میزنه😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40