2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 35 پست
ممنون از راهنماییتون بله حتما همین کارو میکنم چقد این چیزا ب ادم استرس میده این دکتری ک پیشش رفتم سو ...

بعضیا واقعا بیسودان یا فرهنگ صحبت با بیمار رو ندارن. گلم همون هفت هفته برو تا قلبشم بشنوی

خدایا هزار مرتبه شکرت   
خب اون طبق چیزی که دیده نظر داده شما هم خیلی زود رفتی  انشااله مشکلی نیست

بله من میدونم زود رفتم دکترم واسه چیز دیگه ای منو فرستاد ولی ایشون لحنشون بد بود دکتری ک قبلن میرفتم پیشش وقتی فهمید من پلی کیستیکم انقد بهم روحیه داد و طوری بهم گفت ک ناراحت نشم ولی این یکی خیلی بی ادب بود مدل حرف زدنشو میگم دستور پزشکو انجام نداد گفت دکترت چرت میگه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا واقعا بیسودان یا فرهنگ صحبت با بیمار رو ندارن. گلم همون هفت هفته برو تا قلبشم بشنوی

بله دقیقا دکتری ک سریای قبلی پیشش میرفتم ی اقای ۶۰سالس و خیلی با ادبه وقتی فهمید من پلی کیستیکم انقد بهم روحیه داد اروم باهام صحبت کرد ک یوقت ناراحت نشم ولی ایشون دستور پزشکم ک سونو نوشته بودرو اجرا نمیکرد میگفت دکترت چرت نوشته

بله من میدونم زود رفتم دکترم واسه چیز دیگه ای منو فرستاد ولی ایشون لحنشون بد بود دکتری ک قبلن میرفتم ...

درسته خانمی میدونم چی میگی واقعا!!!

حالاهم قبل هفت هفته دیگه نرو سونو!! ایشالله که وقتی میری صدای قلب کنجدتم میشنوی

خدایا هزار مرتبه شکرت   
5روزدیگه چنددرصداحتمالش هست

این پنج روزو برن ب بیخیالی و کلا فکرتو ازاد کن بهش فکر نکن فقط مثبت فکر کن ولی خودتو امیدوار نکن من دقیقا وقتی نتیجه گرفتم ک بیخیال بودم ب علائمم توجه نکن من خودم سینه درد داشتم ولی بهش بی توجه بودم پهلوهامم درد میکرد وای اصلا توجه نکردم اینطوری کمتر اذیت میشی

درسته خانمی میدونم چی میگی واقعا!!! حالاهم قبل هفت هفته دیگه نرو سونو!! ایشالله که وقتی میری صدای ق ...

چقد خوبه ک درکم میکنید❤️❤️بله چشم حتما همین کارو میکنم🌹ممنون از دعای قشنگتون

ک میشه هفت هفته دررسته؟؟؟

بله . من ۶ هفته رفتم ساک بارداری خالی بود. ۹ هفته رفتم جنین دست و پا داشت. فقط اروم باش. هرچی دیرتر بدی بهتره

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بله . من ۶ هفته رفتم ساک بارداری خالی بود. ۹ هفته رفتم جنین دست و پا داشت. فقط اروم باش. هرچی دیرتر ...

جدی؟؟خیالم راحت شد بله چشم حتما ممنون از راهنماییتون❤️🌹

جدی؟؟خیالم راحت شد بله چشم حتما ممنون از راهنماییتون❤️🌹

بله. ساکم ۱۹ میلیمتر بود . گفت پوچ برو شیاف بگیر سقط کن. چقدر طناب زدم. چقدر زعفرون. .....اما وقتی خدا بخواد ماها هیچکاره ایم😊 دخترم الان ۱۵ ماهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بله. ساکم ۱۹ میلیمتر بود . گفت پوچ برو شیاف بگیر سقط کن. چقدر طناب زدم. چقدر زعفرون. .....اما وقتی خ ...

جدی؟؟؟بچه ی اولتون بود؟؟وقتی گفت سقطش کن ناراحت نشدی؟؟بله درسته خدا اگه بخواد هر چیز غیرممکن ممکن میشه ،خدا دخترنوحفظش کنه ❤️

جدی؟؟؟بچه ی اولتون بود؟؟وقتی گفت سقطش کن ناراحت نشدی؟؟بله درسته خدا اگه بخواد هر چیز غیرممکن ممکن می ...

بله . با اینکه با اولین اقدام باردار شدم جوری گریه میکردم که انگار مثلا بعد ۱۰ سال باردار شدم. ۳ هفته عراداری کردم. ۳ هفته هر لحظه گریه کردم.  شاید خدا دلش برام سوخت.  نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله . با اینکه با اولین اقدام باردار شدم جوری گریه میکردم که انگار مثلا بعد ۱۰ سال باردار شدم. ۳ هفت ...

چقد روزای سختی داشتین ،خوشحالم ک الان دخترتون صحیح و سالم کنارتونه🌹

چقد روزای سختی داشتین ،خوشحالم ک الان دخترتون صحیح و سالم کنارتونه🌹

خیلی . ممنون عزیزم😊 شما هم نگران نباش . هرچی خیر باشه خدا برات رقم میزنه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40