2777
2789
من خوردم همون ماه باردار شدم البته درکنارش امپول سینال اف هم زدم روزی همه منتظرا باشه

وای عزیزم برای ماهم دعا کن سه ساله خسته شدم.میشه بکی چند تا فولی داشتی و چه سایزی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غصه نخور هر وقت خودش صلاح بدونه میده گلم

ایشالا شمام زودتر مامان بشی عزیزم 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
وای عزیزم برای ماهم دعا کن سه ساله خسته شدم.میشه بکی چند تا فولی داشتی و چه سایزی؟

انشالا همتون به زودی باردار میشید برای منم دعا کنید ماه اخرم و از زایمان خیلی‌میترسم.اره من ماهی که خوردم فقط دوتا فولی داشتم یکی ۲۲ و یکی ۱۴ البته من هم لتروزول خوردم هم امپول سینال اف تزریق کردم تو داروخونه خود دکتره بهم گفت خیلی ها باسینال اف جواب گرفتن من اون لحظه تو دلم گفتم فکر‌نکنم رو من جواب بده ولی داد.خلاصه دکتر دوتا فولی رو دید گفت چقدر‌ کم فولی داده باید بیشتر فولی میداد مثلا سه تا یا چهارتا گفت ارزش نداره برلی دوتا فولی اچ سی جی تزریق کنی با همین فولی ها برو اقدام خدا بزرگه که با همونا اقدام کردم و باردارشدم همون ماه اول .ناامید نشید حتما باردار میشید 

انشالا همتون به زودی باردار میشید برای منم دعا کنید ماه اخرم و از زایمان خیلی‌میترسم.اره من ماهی که ...

ایشالا شما هم زایمان راحتی داشته باشی عزیزم استرس نداشته باش چشمت که ب نی نیت روشن شد برای همه ی ما دعا کن🤗🤗🤗🤗

شما شبی دوتا لتروزول خوردی؟؟؟ سینال افو چندم تزریق کردی؟ سینال اف مال رشد فولیکولع یا ازاد کردن تخمک ...

سینال اف‌مال رشدفولیکوله به ازادشدنش ربط نداره.بله لتروزول شبی دوتا از پنج تا نه پری خوردم سینال اف هم ازشب نه تا ۱۲ تزریق کردم مقدارشو دکتر با توجه به شرلیطتت تجویز میکنه