2777
2789

منم ماهانه خرجی میگرفتم یکدفعه شوهرم گفت خودم میخوام خرج کنم منم اونقدر خرج تراشیدم تا سر ده روز پشیمون شد ی پولی هم گذاشت رو خرجی و از من خواست دویاره خودم خرج کنم 

نمیشه که یه مبلغی مشخص کن حالا هرروز یا هرماه یا سرهفته بده بهت شاید ازیه چیزی خوشت اومد شاید خواستی ...

منم همین مشکلو دارما هرچی بخم میخره پول تاکسی ام میده با زنگ بزنم بگم فلان قدر لازم دارم میزنه به کارتم اما اصلا با خرجی کنار نمیاد کلی غر میزنم میگم یه مبلغی هر هفته بزن کارتم جمع بشه مثلا شد یه تومن بریم خرید من خوشم میاد میگه باشه دوهفته بعد یادش میره منم دپس ندارم هی بگم پول بده اما خداییش تا جایی که توان داره خرج میکنه ها واسه خودش شلوار بخره ۵۰ تومن واسه من ۲۰۰ میخره اما نمیدونم چرا میترسه من پول دستم بیاد 😂😂البته منم یه جور دیگه میکنم پس انداز میکنم خبر نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین مشکلو دارما هرچی بخم میخره پول تاکسی ام میده با زنگ بزنم بگم فلان قدر لازم دارم میزنه به کا ...

نه حالا بازبون خوش حرف بزن خودش متوجه میشه که یه مبلغی باید برای زنش بده 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

بنطرم خرید خونه وطیعه مرده .من همیشه خودم انجام دادم و الان فهمیدم اشتباه کردم.به من چه ک‌مسئولیت قبول کنم .دیگه برا دو تا نون‌هم ب خودش زحمت نمیداد .پول هم تموم شه باید جواب پس میدادم.دعوامون شد کارتا رو بهش پس دادم .الانم بی نونم بمونیم نمیرم بخرم .خیلییی راحتر شدم

نه حالا بازبون خوش حرف بزن خودش متوجه میشه که یه مبلغی باید برای زنش بده 

اتفاقا به زور نمیگم با ناز و در اخر یکم بغض گفتم گفت باشه میدم اما دو هفته داد باز هیچی خداییش کلی پول میده به باشگاه و کلاس هنریم و فلان اما بگم این پول رو بده به اسم خرجی میره تو افق البته خدا از مادرش نگذره اون یادش داده 😒