2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بنده خدا به جاش براش دعا کن حالا چکارش کردی زدت؟😂😂

هیچ کاری اولین بار اومدخوابم توسریم زدمنم کلی گریه کردم میخواستم وضوبگیرم زدتوسرم منم اب پاشیدم توصورتش کلی فحش رکیک به هم دادیم

هیچ کاری اولین بار اومدخوابم توسریم زدمنم کلی گریه کردم میخواستم وضوبگیرم زدتوسرم منم اب پاشیدم توصو ...

وااای ببخشید کلی خندیدم😂😂

شاید تو فکر اومده یاشاید در موردش حرف زده شده بهش فکر کردی ها

که اومده خوابت

ولی ببخشش دستش از دنیا کوتاهه

وااای ببخشید کلی خندیدم😂😂 شاید تو فکر اومده یاشاید در موردش حرف زده شده بهش فکر کردی ها که اومده ...

نه والامن اصلا به این فک میکنم اصلاحرفش نبودنمیدونم چرافقط اومداین نصف شب  منوازخواب بیدارکنه خدانیامرزدش مرده ازاربیشعور  

شوهر من روی این که تنها برم جایی خیلی حساسه اصلا نمیذاره اگر بخوام جایی برم نبرتم میگم باشه تنها میرم میگه نه غلط کردم  هر جا بخوای میبرمت   

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اره هر وقت ک باشه هرجا ک بخوام پایمه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
منظورم برا گردشه الان فکرو خیال میکنم از این ناراحتم خیلی جاها به نامزدم گفتم ببره نبرده 

منم منظورم گردشه نمیبره .میگه با اتوبوس برو

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹