2777
2789
عنوان

هرشب با شوهرم بحث و دعوا میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 19109 بازدید | 366 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشدا مگه مرد گناه کرد هم کار کنه هم بره خرید کنه بعدم بیاد ظرف بشوره انصافم خوب چیزیه

حالا مگ قراره هر روز اینکار رو کنه؟ اگر این روزا زنش رو حمایت کنه خانم هم زودتر سرحال میشه و به زندگیش بر میگرده، اما اگر درک نکنه خب این خانم خوب ک نمیشه هیچی از شوهر و زندگیش نا امید میشه،  

زن ها ظریف تر و شکننده ترن از نظر روحی به حمایت مرد احتیاج دارن

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
😐😐😐😐چی میگی واس خودت قرن بوقه مگ الان اگثرکارای خونه رو اقایون انجام میدن خانمام بیرون کارمیکنن ...

خوش بحالت شوهر من که هیچ کاری نمیکنه حتا لباس هاشو هم عوض میکنه میندازه وسط اتاق

مگه هرکی کار خواهرشو کنع میشع کلفت؟؟؟ زن ک مریضع مردم اسمش مردع دیگ 

عزیزم شوهرم اگه با  من مشکل دار اگه فکر میکن نمیتون کمکم کن میتون طلاقم بده  من نمیتونم دیگران بسیج کنم برا حفظ زندگیم

اسے جان چون شما بیمار بودے شوھرتم حساس شدہ بھونہ گیرے مےکنہ یہ کم دل بہ دلش بدہ خواھر گلم چیزے نمیشہ ھا مگہ نمےگے ماشین ظرفشویے دارے خب تمیز نشورہ عب ندارہ تے جانہ قربان تمیز نشہ دوبار بزن کار کنہ ظرفا برق نیافتن بھترہ یا خودت اعصابت خرد بشہ یہ کم بہ زبون مےگرفتیش والا من جونم ھستم چن سالہ تازہ ازدواجم کردیم منظورم اینہ ھنوز گلو بلبلیم خدایے بگم پاشو ظرفارو بشور دیگہ از سر جاش تکون نمےخورہ از لجش ولے خب نگم سفرہ رو جمع مےکنہ میذارہ رو اپن بازم دستش درد نکنہ 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
ببخشدا مگه مرد گناه کرد هم کار کنه هم بره خرید کنه بعدم بیاد ظرف بشوره انصافم خوب چیزیه

من كه شاغلم.. هم خريد ميكنم هم بچه داري و هم كار خونه... گناه هم ندارم ، زندگي يعني تلاش... مرد يا زن اگه زندگيشون رو دوست داشته باشن همه كاري ميكنن ... 

الانم مرخصي زايمانم و سركار نيستم ولي همه كارايي رو كه من قبلا ميكردم الان همسرم هم ميكنه... اشكال داره بهم اهميت ميديم؟چرا بعد از ازدواج همش وظيفه تعيين ميكنيد واسه همديگه؟ هركي هركاري تونست ميكنه قانون نداره ديگه.. اسمش زندگيه مشترك هست

من که همسرم سر هر چیزه کوچیکی دعوا راه میندازه و خونمو تو شیشه میکنه من ساده قبلا خیلی جوش میزدم اما الان دیگه بهتر شدم مثلا همیشه وقتی قهر میکرد میرفت تو اتاق شام نمیخورد منم نمیخوردم اما امشب گفتم چرا الکی به خودم سخت بگیرم من بچه شیر میدم قشنگ غذا درست کردم خوردم الانم برای خودم چایی ریختم سر بشه بخورم😁😁😁

اخه این خانم یه حرفی واس خودش میزن  احتمالا شوهرش خیلی خوب نمیتون درک کن . یا خودش کلا.... خواه ...

بعضیا یجور حرف میزنن انگار وحی منزله که زن فقط بشور بساب کنه 

توروخدا پسراتونو اینجوری بار نیارین اینا در آینده میخوان بشن داماد ما دختر دارها 

ما دخترامون تو خونه باباشون دیدن که باباها هم کمک میکنن ،روز جمعه ای صبحانه آماده میکنن ،جارومیکشن ،در خدمت خانواده ان ... نرن خونه شوهر ببینن مرده لیوان شستنو عار میدونه !

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان اسی مریضه، عمل کرده، درکش واقعا سخته؟! بیچاره درگیر تفریح و خرید و رفیق بازی نیست که بگی خب نره بیرون کار خونش انجام بده