2777
2789
عنوان

یبوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2532 بازدید | 20 پست
چی هست

ساشه پروبیوتیک که مفیدم هست میکروبهای مفید روده رو زیاد میکنه و مشکلاش رو برطرف میکنه شربت لاکسا پلاس هم که مسهله .با همین چیزا کمکش کن تا این دوره رو رد کنه بعدا خوب میشه .اون ساشه عالیه این شربته هم خوبه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساشه پروبیوتیک چیه

ساشه که یعنی پودر پرولیوتیکم میکروب مفید روده.اگه اسهال داشته باشه اگه یبوست اگه سو هاضمه اگه دل درد اگر نفخ یا هر مشکل گوارشی رو خوب میکنه مثل یه جور تقویتی واسه معده و روده.چیز خوبیه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

دختر من چند ماه اینطور بود ک حتی مقعدش زخم شده بود  مدتی شبها با روغن کرچک با ی گوش پاک کن اطراف و دهانه خارجی مقعدش و همینطور کف پاهاش رو چرب میکردم بعد از یک هفته کاملا برطرف شد 

سعی کن شبها حتما روی شکمش رو در جهت عقربه ساعت و  کف پاهاش رو با مخلوط چند روغن ماساژ بدی ی ملافه بنداز زیرش ک مجبور نشی جوراب پاش کنی .

در طول روز سبزی کاهو و میوه زیاد بهش بده غذاشو بیشتر اش و سوپ بده منم همین راهو رفتم داروی مسهل دکتر فوق تخصص  گفت نده به بچه برای رودش ضرر داره 

البته نظر دوستان هم محترمه