2821
2789
عنوان

بی غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 42 پست

یه پزشک مشهور که اسمش یادم رفته صحبت میکرد تو تلویزیون میگفت به تغذیه ربط داره که باعث شده پسرا ویژگی های دخترانه پیدا کنن.

مثلا میگفت هیچوقت بطری یک بار مصرف استفاده نکنین.چای داغ تو لیوان یک بار مصرف نخورین.تو بطری اب معدنی اب نگه ندارین.

اینا توشون واکنش های رخ میده که هورمون زنانه رو بیشتر میکنه

و حتی برا خود خانوما هم مضره...

خدایا مرسی گندایی که میزنیم بین خودمون میمونه:)
واقعا همینه،جالبه بی غیرتا باکلاس تر دیده میشن

باکلاس‌تر از دید کی؟

مردم دیگه

خب قطعا کسی که خواسته مردمو براورده میکنه مورد تحسینه (:

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم فامیلشون؟ به چه علت؟ این دوتا خیلی مهمه. ضمنا هر فردی یک عقیده  و راه و رسمی تو زندگی داره ...

نمیگم فحش بده،نشسته بود هیچ حرفی نمیزد،هیچ حرفی،هیچ کاری هم نکرد

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

بی غیرت فقط مختص مرد نیست زن بی غیرت هم داریم یعنی کسی که تعریفی از ارزش هاش نداره و ازشون دفاع نمیکنه  البته غیرت متعادل نه تعصبی

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
وای خدا مردم از خنده به جمله ای ک‌نوشتی و به عکست 😂😂😂

🤦‍♀️😅😅😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
من عاشق عکس پروفایلشم هربار میبینم هرچی بگه خندم میگیره    

واقعا خیلی خندس 😂😂

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
نمیگم فحش بده،نشسته بود هیچ حرفی نمیزد،هیچ حرفی،هیچ کاری هم نکرد

درباره این اتفاق دو تا نکته به ذهن من میرسه یک اینکه این خانم و دخترشون توهین متقابل نمیکنند بسیار حرکت زیبایی  هست چون نشون دهنده اصالت و شخصیتشونه . اما نکته دوم اینه که چرا با شخصی که ضعف شخصیتی داره و بی ادبه معاشرت میکنند و خیلی جدی اونو از زندگیشون حذف نمیکنند؟ از دید من این نشون دهنده بی غیرتی نیست این عدم عذت نفسه فرده که نمیتونه خواستشو صریح و رک بیان کنه.  

اگر فردی به مادرم توهین کنه صد درصد تا زمانیکه اون فرد معذرت خواهی نکرده باشه باهاش معاشرت نمیکنم و حتما از مادرم دفاع میکنم مگر اینکه خود مادرم اجازه دخالتو بهم نده. اما توهین نمیکنم

درباره این اتفاق دو تا نکته به ذهن من میرسه یک اینکه این خانم و دخترشون توهین متقابل نمیکنند بسیار ح ...

میترسن أزش،چون اون خیلی بی پرواس ولی شوهرم گفت جلوش درنیاییم بی پرواتر میشه،انواع توهین و تهمت کرد و زد،همه لال بودن،نمیتونستن جوابشو بدن؟!!!!نمیگم فحش بدن ولی میشد باعرضه تر رفتار کنن

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
درباره این اتفاق دو تا نکته به ذهن من میرسه یک اینکه این خانم و دخترشون توهین متقابل نمیکنند بسیار ح ...

منم از توهین بدم میاد ولی میشد بجای گریه کردن یه حرکتی بزنن،شوهرمم گفت زن عمو بفرما بیرون،اینجا چاله میدون نیست

احسنت خیلی قشنگ گفتی شات گرفتم 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
میترسن أزش،چون اون خیلی بی پرواس ولی شوهرم گفت جلوش درنیاییم بی پرواتر میشه،انواع توهین و تهمت کرد و ...

حق با شماست من هم به هیچ وجه توهین به مادرمو تحمل نمیکنم و صد درصد ازشون دفاع میکردم. واقعا عجیبه؟! چرا همچین ادمیو به حریم خونشون راه میدن که انقدر بی پروا به مادر اون خونواده توهین میکنه؟ از نظر من خونواده نسبت به کلیه بستگان تو الویته. البته به این معنی نیست که هر رفتار اشتباهی از خونواده ام  ببینم تایید کنم.

منم از توهین بدم میاد ولی میشد بجای گریه کردن یه حرکتی بزنن،شوهرمم گفت زن عمو بفرما بیرون،اینجا چاله ...

صد درصد منم رفتار همسرتونو انجام میدادم 🌹 اون خانم باید خیلی بی شخصیت باشه که به مادر اون خانواده تو خونه خودش و در مقابل اعضای خونوادش توهین کنه هر چند خیلی بهتر بود مادر با اقتدار از حق خودش دفاع میکرد و این جمله ایشون به زن عمو میگفت نه همسر شما. در این صورت نیازی به دخالت بقیه برای واکنش به رفتار اشتباه زن عمو نبود.