2777
2789
عنوان

به چه بهانه ای پیام بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 25 پست
عزت نفس داشته باش فرزندم😬😬😬😬😬 اگه اونم تورو میخاس پیام میداد

واقعا؟

ینی چون نمیخادم پیام نمیده؟  

اخه پسر ساکتیه میگم شاید روش نمیشه

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
بگو دیشب خاب دیدم  داعون شدی خاستم احوالتو بپریم😂😂😂😂😂

خوب گفتی. من دوران مجردی این شگردم بود ک خواب بد دیدم و نگرانت شدم.خواستم حالتو بپرسم و بگم مواظب خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بگو بیا جزوه هامو ببر

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
اگه میخوای نفهمه که داری نخ میدی پیام نده میفهمن اینا😂من یه بار به یکی که تازه خودش شروع کرده بود پ ...

توو چی گفتیی‌

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

استارتر هیچ راهی به ذهن من نمیرسه، چون زمان دانشگاه خودم تو‌موقعیت خودت افتادم اما اون زمان هم راهی به ذهنم نرسید.

من ترم آخر موقع امتحانا خودش اومد بهم گفت ولی بعد از چند بار صحبت کردن فهمیدم از زمین تا آسمون باهم فرق داریم.

⛔❌🚫درخواست دوستی🚫❌⛔