2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره منم  خوندم  حمله هوایی بوده

😢😢😢😢😢😢 من میترسم.ولی نوشته بود هنوزتایید نشده کاش دروع باشه.گفتم این ارامش ترامپ قبل توفانه حالا اونارو انداخته وسط میخواد نارا تحریک کنه

😢😢😢😢😢😢 من میترسم.ولی نوشته بود هنوزتایید نشده کاش دروع باشه.گفتم این ارامش ترامپ قبل توفانه حا ...

خاورمیانه تا بوده همش جنگ و بدبختی بوده...

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
😢😢😢😢😢😢 من میترسم.ولی نوشته بود هنوزتایید نشده کاش دروع باشه.گفتم این ارامش ترامپ قبل توفانه حا ...

اره  میخواد ایران رو تحریک کنه  خدا بخیر کنه 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
 اره  میخواد ایران رو تحریک کنه  خدا بخیر کنه

اسرائیل سالهای ساله کارش اینه ربطی به تحریک ایران نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه هاشنیدین میگن هواپیما اوکراین روهم ترامپ گفته با موشک زدن😰

ببخشید زر الکی زده میخواد بزرگی کار رو کم کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حتی کشته شدگانشون رو  پنهون  میکنن   یه جای دیگه میگن موشکهای ایرانی خورده  به   هواپیمای  اوکراینی که ذهن مردم رو خراب کنن اخه  شما  اگه میتوتستین  رد یابی کنید   ردیابی میکردید این همه موشک به پایگاه عین الاسد نخوره 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»