بچه ها من الان توی دوران پریودم و برای بار اوله که مداوم لخته خون دفع میکنم قبلا هم اینطور بودم اما نه مداوم در حد یکی دوبار لخته خون دفع میشد 😥 و برای بار اول هم هست که اصلا درد نداشتم . قبلا دو روز اول درد زیادی داشتم .کسی بوده این طور باشه؟! 😥😥😥 (ازدواج نکردم )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استرس هم نداشتی؟ اگه نه که بازم خوبه به احتمال زیاد کیست داشتی دفع کردی تونستی یه دمنوش پونه بخور که کامل پاکسازی بشه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
راستی گفتی پونه 🤓 من قبل از پریودم خیلی خیلی پونه مصرف میکردم . ممکنه به خاطر اون باشه ؟!!!
آره عزیزم شک نکن خونریزی رو زیاد میکنه و عفونت رو از بین میبره
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
خونریزیم که تغییری نکرده .واااای چه جالب 😯😯 من فکر میکردم گیاه پنیرک برای عفونت موثره
نه من آندومتریوز دارم تا میتونم پونه میخورم نمیزاره عفونت کنم البته آویشن ، عسل و دارچین هم همین خاصیت رو دارن پنیرک برای گلو درد خوب جواب میده بخصوص بخورش درضمن پوستم براق و لطیف میکنه😊