2777
2789
عنوان

بین این دوتا فرش کدوم یکی!؟+عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 31 پست
چرنگی میشه اگر میشه ی عگسی از ی تیکش بزار

یکم توو عکس تیره تر افتاده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نمیدونم چرا اینطوریه خب من گفتم این دوتا انتخاب منه کدوم یکی بهتره حالا همه زدن ساز هیچکدوم خخخخ ...

بیخیال بابا من عکس فرش گذاشتم یه مشت امل دهاتی اونقدرمسخره کردن ویه فرشای درپیتی وعکس فرستادن حالت بهم می خورد 

این دوتاکه فرستادی سبک فرشای منه تویه رنجه سلیقه هامون

من آبی روشن خریدم 

آبی ای که فرستادی عالیه

بیخیال بابا من عکس فرش گذاشتم یه مشت امل دهاتی اونقدرمسخره کردن ویه فرشای درپیتی وعکس فرستادن حالت ب ...

اره واقعا نمیدونم چرا اینطوریه....مبارکت باشه مبلات چرنگیه؟ توام واسه حهیزیه گرفتی مث من ؟؟؟

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
اره واقعا نمیدونم چرا اینطوریه....مبارکت باشه مبلات چرنگیه؟ توام واسه حهیزیه گرفتی مث من ؟؟؟

من فرشام کرم بودمبلاسبزمغزپسته ای 

الان همه روابی کردم 

فرشم ابی گل صورتیه 

مبلامومیخوام عوض کنم سورمه ای باکوسن های گل دارصورتی بگیرم 

پردمم ارغوانیه

فک کنم شبیه فرش شماست. 

عکس فرش یکی از نی نی سایتیاس بنظرم هم روشنه هم چرکتابه هم با همه چی ست میشه و خنثی هست. اگه ابی بگیری تقریبا تا همیشه باید چیات ابی باشه. ولی بین دو رنگه خودت بنظرم ابیه بهتره ولی کرمش خ. بیش اینه خلوت تره

من دکوراسیون دوست دارم رنگ خنثی و روشن باشه تزیینیاش اون رنگی که آدم علاقه داره. 

چون اگه مبل و فرش و اینا رنگی بگیری هم شلوغتر و کوچکتر نشون میده خونه رو و هم بعد یه مدت خسته میشی مجبوری هزینه زیاد کنی

من دکوراسیون دوست دارم رنگ خنثی و روشن باشه تزیینیاش اون رنگی که آدم علاقه داره.  چون اگه مبل ...

منم نظرم نظر شماس مثلن کرمه بنظرم بهتره ولی خب از ی لحاظم میگم نکنه اونه ام بیروح شه

مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁
منم نظرم نظر شماس مثلن کرمه بنظرم بهتره ولی خب از ی لحاظم میگم نکنه اونه ام بیروح شه

خونه ایقد لوازم باید توش باشه که بی روح نمیشه. راستش علاقه ها متفاوته من دوس دارم خونه سفید توسی با لوازم تزیینیه کمه ابی پاستیلی. اتاق خوابم رنگ صورتی پاستیلی. اشپزخونه هم سفید. 

توهم به اون رنگی که علاقه داری برا اکسسوریات در نظر بگیر. مث شمع و گلدون و گل وکوسن و... 

نه عزیزم من برای خودم خریدم آبی ۸ساله ازدواج کردم 

دوماه پیش خریدم ازشهرفرش 

حالاتاپیک زدم برای یه نفرخواستم جهیزیه بگیرم 

چون ابی دوس دارم گفتم ابی بگیرم براش چیزی وکه برای خودم جذابه که یهو کل نی نی سایت اه اه وپیف پیف کردن