2777
2789
نه درد نداره.من خودم سوراخ كردم واسه خودم .سوزن و نخ رو با الكل تمييز كردم و توي همون سوراخ بسته شده ...

واقعا؟ چه دلیل داری

باید امتحان کنم خدا کنه بشه نخوام جایی برم

اما وقتی گوشواره میکنم توش درد میگیره که😢

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
تازحالا سوراخ نكردي؟ اينا سليقه ايه.يكي دو تا يكي ٥تا.يكي هم فقط يه دونه

چراسوراخ کردم بسته شده ...من هرچی گوشم سوراخ میکنم بسته میشه الان گوشهام چپ سه تاجاش مونده گوش راستم دوتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ چه دلیل داری باید امتحان کنم خدا کنه بشه نخوام جایی برم اما وقتی گوشواره میکنم توش درد م ...

خب گشواره مثل سوزن نيست.بده شوهرت برات بكنه ببين لاله گوشت رو به سمت پايين بكش بعد توي همون سوراخ فرو كن اينطوري خيلي راحته.من خودم سوراخ دومم رو هم براي خودم سوراخ كردم اولي رو مامانم مرد ولي دومي رو بزرگتر كه شدم خودم يواشكي سوراخ كردم

ما ملت حسينيم
منظورم اینکه یکی سوراخ کنم یادوتابیشتر؟؟؟الان چطوری مدهست وجدیدهست اخه نمیخوام پشیمون بشم وقتی سوراخ ...

من بیشتر از دوتا دوس ندارم و بنظرم هیچوقت از مد نمیفته

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/
چراسوراخ کردم بسته شده ...من هرچی گوشم سوراخ میکنم بسته میشه الان گوشهام چپ سه تاجاش مونده گوش راستم ...

منم بسته ميشه اگر يه مدت گوشواره نندازم ديگه جاي جديد نبايد سوراخ كني همون جاي قبلي رو سوراخ كن

ما ملت حسينيم
چراسوراخ کردم بسته شده ...من هرچی گوشم سوراخ میکنم بسته میشه الان گوشهام چپ سه تاجاش مونده گوش راستم ...

طلا بندازی واسه مدت طولانی   دیگه هیچ وقت کیپ نمیشه

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
منم بسته ميشه اگر يه مدت گوشواره نندازم ديگه جاي جديد نبايد سوراخ كني همون جاي قبلي رو سوراخ كن

جایی همونهاسوراخ میکنم که جاهاش هم نمونه فقط دوتایایکی یابیشترسوراخ کنم

سوراخ كردن گوش درد داره ؟

من بچه بودم یادم نمیادبرام خانواده ام سوراخ کردن  کلایکی اونم،اونم یه گوش بسته یه گوش خوبه 

ولی جایی گوشواره خدادادی روگوشم چپ وراست هست ولی بسته 

گوشواره توش ميره؟

آره توش می‌ره ولی جایی که باید بیرون بزنه یه لایه نازک بسته شده چون تیزی گوشواره رو حس میکنم میگم نازکه 

حالاذفردا طبق روشی که گفتی انجام میدم 

ممنون عزیز

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
آره توش می‌ره ولی جایی که باید بیرون بزنه یه لایه نازک بسته شده چو ن تیزی گوشواره رو حس میکنم میگم ن ...

مال منم یه گوشم اینجوری خخخ بازوربازش میکنم عفونت میکنه اونم فقط واسه عروسی هایامهمونی ها