2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت که اشتباهه خودت نمیخوای قبول کنی شدی اتیش زندگیشون ببین اثلا برو منتظر باش بیاد خاستگگاریت  ...

دقیقا میخوام بدونم ک ارزش داره به این فک کنم ک ازم خاستکاری کنه یا نه برم به خاستگارای دیگم برسم 😆😆

من اصلا قصد خراب کردن زندگیشو ندارم  بعد از یه جهت اگه اون زن واسه شوهرش کم‌ نذاره ک شوهرش ب ف ...

زنان# علیه زنان شما نمونه ی بارزشی ..امروز رو بخاطر بسپار که چطوری قضاوت کردی چطوری با مرد متاهل حرف زدی اگه عین همین سرت نیومد بیا تو همین سایت هرچی خواستی به من بگو..درضمن خیلی بچه ایی مردا خیلی زرنگن وقتی میخوان به کسی نزدیک بشن خودشون رو با معیارهای  طرف تطبیق میدن اینو از من بشنو تجربه ی ۷سال زندگی مشترک دارم

خدایا شکرت 
اون با من درد دل میکنه نه من با اون  من ترسی از کسی ندارم چون کار اشتباهی نکردم من خودداریمو ک ...

مردا وقتی میخوان به زنی نزدیک بشن مظلوم نمایی میکنن که از زندگیم راضی نیستم زنم دیوانست زنم بهم توجه نمیکنه سرده شلختست حسوده با خوانوادم نمیسازه مدیریت نداره زنیت نداره واقعا ساده ایم ما زنا

خدایا شکرت 
مردا وقتی میخوان به زتی نزدیک بشن نظلوم نمایی میکنن که از زندگیم راصی نیستم زنم دیوانست زنم بهم توجه ...

میدونم 

منم میخوام همینو  بفهمم ک اون واسه بدست اوردن من این کارا رو میکنه یا واقعا قصدش جدیه 

من اصلا بهش نزدیک نشدما 

یه بار چای اوردن رو میز وقتی خواستم قندونو بردارم یهو رو قندون دستمو لمس کرد و گفت چقد دستت لطیفه 

منم اخم کردم گفتم ببخشید اقای فلان توجه یا شوخی اصلا در شان جفتمون نیست و همون شد تموم ولی با بععضی رفتارا بهم توجه نشون میده 

یا مثلا خیلی رو روابطم با بقیه همکارای مردم حسادت داره ولی من با تموم اینا اصلا حسمو بهش بروز ندادم چون واقعا تو محل کارم نمیخوام سوژه بشم

اره و به هر دری میزنیم تا شوهر کنیم چرا خودمون به خودمون رحم نمیکنیم

وای عزیزم چیزی که زیاده واسه من شوهر 

چون واقعا موقیت اجتماعی بالایی دارم و تا استارت جدایی زدم خاستگار داشتم و خیلی بالا تر لز این اقایی ک گفتم 

همین الان شوهرم ولم نمیکنه ک رجوع کنم 

گفتم من فقط ته دلم معیارای این اقا باهام جوره جذبش شدم و ازونجا ک در شرف جدایین میگم بهش ارزش داره فک کنم یا نه 

میدونم  منم میخوام همینو  بفهمم ک اون واسه بدست اوردن من این کارا رو میکنه یا واقعا قصدش ...

کار خوبی میکنی اصلا بهش توجه نکن دفعه ی دیگم اگه خواست بهت نزدیک بشه بهش بی توجهی کن این مرد اگه آدم درستی بود خیانت نمی کرد به هر حال کسی که به شریک زندگی چن سالش مادر بچه هاش خیانت میکنه یه تازه وارد رو راحت میزاره کنار معلومه چیزی از تعهد نمی دونه واگر متشخص بود بهت دست درازی نمی کرد مطمئن باش داره نقش بازی میکنه تا به دستت بیاره فقط یه چیزی میگم ناخواسته نفر سوم یه رابطه نشو عزیزم

خدایا شکرت 
وای عزیزم چیزی که زیاده واسه من شوهر  چون واقعا موقیت اجتماعی بالایی دارم و تا استارت جدایی زد ...

نه به نظرم ارزش نداره شما که یبار جدا شدی باید با دقت بیشتری انتخاب کنی این مرد فقط داره تظاهر میکنه که مرد اید الیه

خدایا شکرت