2789
عنوان

چشام ریزن😞

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 72 پست

هویج بخوری چشات درشت شه😐😐😐؟؟؟

آدم همه چی تو ای سایته میشنوه

چشم  چربیه از اول عمر تا آخر عمر ی اندازس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هویچ ،درشتی چشم!!!

واقعا نهمی  انگار😂

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩

با هویج خوردن چشم درشت میشه؟؟؟منم چشمام ریزن و عینکی هستم🤪

دیگه ژنتیکمونه 

کاری نمیشه کرد جز با ارایش اونم کمک زیادی نمیکنه

هر ادمی یه شکلی داره

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
عکس بده ارایش و اینا😂

چرا ترکیدی   عشقم    جیگر هم اومده بود پیش نی نی یار وساطت

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜