2777
2789
نه اکثرا اونایی میزنن که مژهاشون روشنه یا کم پشت

بعله درسته

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
درد که نداره بی حس میکنن بعدشم درد نداره فقط تورم هست  بعدم باید بسته به نوع روش و رنگی که است ...

عزیزم من خودم هاشور ابرو انجام دادم. بی حس میکنن. با پماد که فقط یه لایه سطحی پوست بی حس میشه. دردش کاملا محسوسه

برا چشم که مطمئنا دردش بیشتز خواهد بود

اطرافیانم یکیش خاله ام زده. شاید یکی دوسال اول خوب بود بعدش آبی شد. ترمیمم رفت نتونستن رنگ آبی رو خنثی کنن بازم خودشو نشون داده

ابروهای خودم هاشوره. 8ساله پیش زدم. اوایل خوب بود. ولی درهربار ترمیم که رنگ جدید رو.پوست میمود رنگای مزاحمم بیشتر دیده میشه

حالا شما تازه زدی راضی هستی دوبار ترمیم بری نظرت عوض میشه

هرچند امیدوارم اینجور نشه و شما راضی بمونی

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم هاشور ابرو انجام دادم. بی حس میکنن. با پماد که فقط یه لایه سطحی پوست بی حس میشه. دردش ...

من بن مژه زدم 

هم میکرو پیگمنتیشن برا ابرو

دردش برا من که محسوس نبود

له نظرم آرایشگاهتو عوض کن

موادش عالی بود

بن مژه م که تازه داره بدرنگ میشه که باید برم ترمیم ابرومم قبل از اینکه رنگش بره رفتم ترمیم

مامانمم بردم همونجا اصلا ابن اتفاقات نیفتاد

نه درد نه اینکه بدرنگ بشه و درست نشه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

من بن مژه زدم  هم میکرو پیگمنتیشن برا ابرو دردش برا من که محسوس نبود له نظرم آرایشگاهتو عوض ...

سلام عزیزم من تازه بن مژه زدم گفت یک ماه دیگه بیا برا ترمیم.برا شما هم همینطور بود؟

سلام عزیزم من تازه بن مژه زدم گفت یک ماه دیگه بیا برا ترمیم.برا شما هم همینطور بود؟

سلام.گلم.بله

مبارک باشه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

ممنونم.شما راضی هستید؟ برا من که خیییلی نازکه اصلا هیچ تغییری نکرد چشمم

بله من راضیم.چون مژه هام مشکی نیست بهشون نما داده

اگه راضی نبودی بعد یک ماه بگو ضخیمترش کنه

من بن مژه زدم  هم میکرو پیگمنتیشن برا ابرو دردش برا من که محسوس نبود له نظرم آرایشگاهتو عوض ...

عزیزم کجا زدید بن مژه تون رو که راضی هستید؟ همچنان زنگش ثابت مونده براتون؟ 

گره افتاده به کارم   واسم صلوات میفرستید لطفا.                                خدایا مرسی که منو لایق مامان شدن دونستی شُکر