2777
2789
عنوان

چجوری تلافی کنم؟؟

134 بازدید | 18 پست

یکی از آشناها (مرد هستن) دو ماه پیش منو خیابون دید اصلا جواب سلام نداد با اینکه دیدم که متوجه شد و دید منو..حالا عجله داشت یا همینجوری مرض داشت رو نمیدونم...الان قراره برای شرکتشون یه پروژه کار کنم.. خودش درخواست همکاری داده...چجوری اون عمل رو تلافی کنم؟؟ یه چیز جالب اگه به ذهنتون میرسه بگید😂😂 

حس کردم خودم که سوالم لوس بازیه😂 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درو اتاقشو محکم ببند.

چپ چپ نگاش کن.

چشم غره برو بش.

جواب سلامشو نده😜

به همه سلام کن جز اون.

اینا جنبه فان داشت بهتره بهش سلام کنی لازم نیست تو مثل اون باشی تو شخصیت خودتو حفظ کن☺

اونروزی که میری شرکت وقتی سلام داد خودتو بزن به اون راه جواب نده    

وای پولم دستشه برای پروژه ...اونهم وقت دادن پول تلافی میکنه یه وقت😰 ولی باشه به این گزینه فکر میکنم حتما...جزو گزینه های روی میزمه😀😂

شاید چشماش ضعیف بوده عینک نزده من خودم نزدیک بینم بدون عینک چهره هارو تار میبینم.

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
شاید چشماش ضعیف بوده عینک نزده من خودم نزدیک بینم بدون عینک چهره هارو تار میبینم.

نه بابا از جلوم رد شد...خودشم دید منو بی ادب...حالا که کارشو به من افتاده مودب شده...اول فکر کردم کار رو دیر تحویل بدم😈 ولی بعد گفتم نه کارم اصلا عاقلانه و اخلاقی نیست اون وقت😉

2790
2778
2791
2779
2792