2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 21 پست
😄ای بابا،اون الان یه جاییه محکم نگه داشته شده،وصل بند ناف که هست دو لایه کیسه هم دورشه هیچیش نمیشه& ...

ایشالا عزیزم ،اینجا میخونم ازینایی که دهانه رحمشون باز شده و متوجه نشدن بچشون از بین رفته،همش به خودم میگیرم میگم نکنه منم دارم اینجوری میشم

ایشالا برسم به اونجاها دیگه خیالم راحته

😄این مرحله ها هم استرس خاص خودشو داره ،

وزنش چ قد شد؟رشد کرده؟چن تا تکون خورده از صبح تا حالا؟شکمم چرا کوچیکه؟چرا شکمم کج شده ؟ 

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😄این مرحله ها هم استرس خاص خودشو داره ، وزنش چ قد شد؟رشد کرده؟چن تا تکون خورده از صبح تا حالا؟شکمم ...

دقیقا،من همش فک میکردم ۳ماه اول رو رد کنی دیگه راحتی،بعد دیدم هر روز یه مشکل جدید واسترس زا

ایشالا عزیزم ،اینجا میخونم ازینایی که دهانه رحمشون باز شده و متوجه نشدن بچشون از بین رفته،همش به خود ...

دهانه رحم باز بشه،یه مقدار لکه بینی پیدا میکنی  اگه سریع بری دکتر برات سرکلاژ میکنه هیچ اتفاقی نمیفته 

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

دهانه رحم باز بشه،یه مقدار لکه بینی پیدا میکنی  اگه سریع بری دکتر برات سرکلاژ میکنه هیچ اتفاقی ...

عه،اخه اینجا خوندم لک بینی هم نداشته رفته معاینه کرده باز بوده😐چه میدونم ادم میمونه

دقیقا،من همش فک میکردم ۳ماه اول رو رد کنی دیگه راحتی،بعد دیدم هر روز یه مشکل جدید واسترس زا

ولی بهترینش،همون سه ماهه دومه ،دیگه نه ویار داری نه اون حالت ضعف و خستگی ، هنوز سنگین نشدی ،خیلی راحت میتونی کار کنی بدون استرس،😊 ولی از ماه هفت به بعد سنگین میشی چون وزن جنین میره بالا،

ولی بهترینش،همون سه ماهه دومه ،دیگه نه ویار داری نه اون حالت ضعف و خستگی ، هنوز سنگین نشدی ،خیلی راح ...

عزیزم ایشالا سالم بیان بغلمون تموم شه این استرسا،البته بعید میدونم به دنیا که بیان بدتر میشه استرسامون😁خداروشکر بابت این فرشته های کوچولوش❤️