2777
2789
توهین به سردار یکی تاپیک زدم شما هم دنبالشو گرفتی که نی نی یار کاربری منو تعلیق کنه و متاسفانه به ه ...

یا خدا من ک اونجا طرفدار شما بودم گفتم کاربر ۸ ساله هستین یادتون نمیاد؟..و همه جا محترم و با ادب پست میزارین...واقعا ک دستتون دردنکنه من از شما اونجا حمایت کردم حتی یه کاربرم بهم گفت حتما کاربری دوم عروس کوچولو هستی ک ازش طرف داری میکنی اینطوری..باشه جواب اون محبت های من اخرش تهمت شد دیگ..عیب نداره خدا میدونه ک من بی تقسیرم..شماباورنکن

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اینش به شما ربط نداره  سعی کنید فضولی نکنید  سرتون بکار خودتون باشه

باشه حالا چرا زورت اومده خدایی حالم دیگه از این عکس بهم میخوره انقد دیدمش فقط منتظری یکی تاپیک بزنه این عکسو بفرستی من اومدم تو تاپیک تا عکس استارترو ببینم نه غذای شما رو وگرنه نمیومدم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حالا چرا زورت اومده خدایی حالم دیگه از این عکس بهم میخوره انقد دیدمش فقط منتظری یکی تاپیک بزنه ...

برو دستشویی که حالت بهم نخوره

چقدر اخه حسودی عزیز من

بخیل نباش بابا

دوست دارم میتونم عکس میذارم

سرت تو کار خودت باش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
حتما سوتفاهم شده عزیزم من شمارومیشناسم کاربر خوبی هستی😘

بخدا خیلی ناراحت شدم الان..بهم تهمت زد من ک نمیبخشم..

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من قصد دل شکستن ندارم ایشون ظاهرا دنبال دعواست

ایشونم کاربر خوبیه خب دوس داره ازهنرش عکس بذاره حالا چندبار اینکه ایرادی نداره

شاید هربار ب دردخیلیا بخوره وازتجربش بپرسن

اخه لحنتونم بدبود عزیزم دعوانکنین دیگه😘😊

برو دستشویی که حالت بهم نخوره چقدر اخه حسودی عزیز من بخیل نباش بابا دوست دارم میتونم عکس میذارم ...

خخخ اره دارم به غذای شما حسودی میکنم من انقد دیدم که نخوام از غذایی که میخورم عکس بگیرم شما ظاهرا یه بار تو عمرت همچین چیزی خوردی که عکسشو همه جا میزاری