سلام بچه ها پریشب داشتم با داداشم حرف میزدم تو اینستاگرام باهاش تماس ویدئویی گرفتم در حین اینکه جواب داد رو به زنش گفت:سیاه سوخته زنگ زده حالا این سیاه سوخته یا (قَره بَنیوش) جزو لقبایی بود که زن بابام به ما چهارتا میداد اون شب بروی خودم نیاوردم ولی قلبا ناراحت شدم امروز بهش پیام دادم تو اینستا گفتم که ناراحت شدم نمیدونم کارم درست بود یا نه؟ چندوقت پیشم پسرعمه بزرگم زنگ زده بود مبگفت گربه سیاه تو جمعم اینقدر بهم این حرفو میزنه که هروقت دیدنی استرس میگیرتم هرچقدرم به شوخی میخوام رد کنم از رو نمیره ناچاری چند وقت پیش که باز بهم گفت گربه سیاه بهم بدجور برخورد و خیلی بد جوابشو دادم چون به شوهرمم گفت کُرد بی خاصیت زن بابامم که همیشه منو سیاه سوخته صدا میکنه پوستمم سیاه نیس فقط نسبت به اونا تیره ترم
من اصلا روم نمیشه ولی جواب پسر عمه مو به شدیدترین صورت ممکن دادم
اشتباه میکنی.شما باید الگوی بچت باشی.شما از حق خودت دفاع نکنی فردا بچت تو جامعه گرگ صفت دیگه روش نمیشه سرشو بالا بگیره از حق خودش دفاع کنه.من قبل ازدواج خیلیییی کم رو بودم بعدا شوهرم یادم داد تیز باشم و با هر کس عین خودش
بخدا جواب پسر عمه مو اینجوری دادم ولی خیلی وقیحه هرچقدرم خواستم جدی باشم بیشتر اذیتم کرد مثلا تو جمع ...
وااای من باشم همونجا میگم اینم سگ بی ادب عمه امه😡
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من اصلا روم نمیشه ولی جواب پسر عمه مو به شدیدترین صورت ممکن دادم
خوبه ولی روت بشه اعتماد بنفستو ببر بالا جلو آینه باخودت تمربن کن مثلا فلانی این حرفو بهم ژد چی بگم و با چه لحنی بگم چون اینطور که میبینم جملاتشون تکراریه ملت پرو شدن ولشون کنی سوار آدم میشن به داداشت نباید پیام میدادی باید دفعه بعدی که میگفت میزدی تو برجکش ولی خب کاریه که شده یه وقت زنش واست دست نگیره
وا قشنگ حالشونو بگیر یهنی چی لقب دادن؟ ایندفعه بگو فلانی جان یک بار دیگه لقب بذی بهم حالتو میگیرم ا ...
دقیقا دفعه ی آخری بهم زنگ زده بود برگشت گفت چطوری گربه سیاه اون شوهر کرد بی خاصیتت چطوره من اول روم نشد جوابشو بدم باهاش خیلی با احترام رفتار کردم نیم ساعت بعد تماسش دیدم دارم از خودخوری میمیرم زنگ زدم گفتم حرف دهنتو بفهم تو غلط کردی بیجا کردی بمن و خانواده ام توهین میکنی اونم هاج و واج با تته پته میگفت بخدا شوخی کردم منظوری نداشتم و....
بخدا جواب پسر عمه مو اینجوری دادم ولی خیلی وقیحه هرچقدرم خواستم جدی باشم بیشتر اذیتم کرد مثلا تو جمع ...
یک کلمه بگو تربیت خانوادگی نداری.دو سه بار رو نقطه ضعفش دست بذاری درست میشه.دیدی نشد قطع کن رفت و امدو.عزیزم خیلیا تو اطرافیانمون لیاقت رفت و امد رو ندارن
چون من واقعا دارم می بینم دهاتیا بلدنیستن چجوری صحبت کنن بخاطره اینکه از اجتماع دور بودن
اشتباه میکنی مگه عهد قجره علم پیشرفت کرده همه جا پیشرفته شده دیگه فرقی بین شهر و روستا و دهات نیست اتفاقا اونا ساده دلن و بسیار بافرهنگ مگه اینکه تو یه جا پشت کوهی رو دیدی وگرنه که من چنین چیزی ندیدم احتمالا مردم اون منطقه بد بودن ربطی به دهاتی بودن نداره هیچ میدونی همین داهاتیایی که میگی چندتا نخبه، پزشک و مهندس و ... ازشون هست #التماس_تفکر
فکر میکنی ساده ان انقد بعضیاشون بخاطره عقده دل سیاهن ک اره من هرچی ک دیدم بدی گفتن بدی کردن بهتره ...
فکر نیست حقیقته منظورم از تحصیلات پیشرفتشون بود معلومه که ربطی نداره قصدم کش دادن هم نبود فقط گفتم که بدونی همه مث هم نیستن همه جا آدم بد و خوب پیدا مشه و این ببه داهاتی بودن ارتباطی نداره میدونم ناراحتی ولی شما عده اندکی رو دیدید و همه رو داری با همون چوب میزنی جامع آماریت کوچیکه تفکر#