2789
عنوان

باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست
خوش به حالتون مال من هاله ام ننداخت کاش منم باردار باشم خسته شدم دیگه 

من خودم شیش ماه اقدام بودم هرماه بی بی میزدم اینقدر نگاهش میکردم که شاید فرجی بشه هاله بندازه ولی ن خبری نبود تا این ماه که خداروشکر دو خط شد و اصلا باورم نمی شد ن خودم ن شوهرم حتی بی بی چک و بردیم نشون مامانم و مادر شوهرم دادیم گفتیم شاید تو همه😁😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس اگه یه بار سقط داشتی حتما تا میتونی چیزای مقوی بخور گردو و عسل زیاد بخور استرس هم نداشته باش

ممنون عزیزم باشه حتما میخورم شما بارداری برای منم دعا کن میترسم سر همین قضیه زندگیم خراب شه شوهرم خیلی دوست داره خسته شدم دیگه وقتی پریود میشم نمیتونم اصلا بهش بگم بد میخوره تو ذوقش 😢

ممنون عزیزم باشه حتما میخورم شما بارداری برای منم دعا کن میترسم سر همین قضیه زندگیم خراب شه شوهرم خی ...

شوهر منم اینجوری بود تمام کسایی که با ما ازدواج کردن همه بچه آوردن فقط ما نيورديم اونم بخاطر استرس شدیدی که داشتم کاملا درکت میکنم وقتی شوهرت ناراحت میشه تا میتونی باهاش حرف بزن حرفای خوب و امیدوار کننده و خودت اصلا اميدت رو به خدا از دست نده من یکسال اقدام بودم سه ساله ازدواج کردم ولی هیچوقت ناامید نشدم گفتم خدایا من خسته نمیشم شوهرم که کلا نا امید شده بود ولی خب خدا خودش درستش کرد و نا امیدم نکرد تو هم توکل کن به خودش فقط خودش