2777
2789

مسخره نکنین سواله خب😐 نه خواستگار نه دوست پسر ندارم😐 کلا کسی منو نمیخاد 

امکانش هست مزدوج شم؟ 

زشت و بیریخت و بد تیپ و بد اخلاق نیستم 🙄

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بعضی جاها هست دختر که از خونه مبره بیرون پسره میزنه زیر بغلش فرار میکنن با هم 

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

من خواستگار غیر رسمی داشتم ولی نه اینکه بیان حرف بزنن و...

مشکلم هم چاقیم بود ۱۴۰کیلو ....

بلاخره ازدواج کردم نامید نباش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من باورت میشه قیافم هم خیلی خوبه یعنی طوری که اگه با 6 تا دختر وارد یه جمعی میشدم همه منو نگاه میکردن یه دوستی داشتم زهره بود اسمش وقتی میخواستیم با هم بریم بیرون فقط یه مانتو میپوشید می اومد بهش میگفتیم چرا اینجوری هستی میگفتی وقتی زینب (خودم)همراه ما هست کسی نگاه به ما نمیکنه ولی کلا دو تا خواستگار داشتم که بادومی مزدوج شدم در سن 24 سالگی😌

من خواستگار نداشتم هیچ وقت. اصلا رسم نبود تو خونواده و مدلمون نبود که کسی همنطوری بی آشنایی بیاد خواستگاری. 

4 سال با دوست پسرم دوست بودم بعدش ازدواج کردیم. البته قبل شوهرم هم دوست پسر داشتم