2777
2789

آدنوم هیپوفیز دیگه چه بیماریه که من دارم ... من هیچ علامتی نداشتم فقط پرولاکتینم بالا بود که!! 

باورم نمیشم .........

حالا که من مریضم تا سه سال دیگه نباید بچه دار بشم یه قرص وحشتناک باید هفته ای یه بار بخورم ... سر دردم از وقتی ام آر آی دادم بدتر شده ...

شوهرم به جای اینکه ناراحت باشه خوشحاله ...

دیروز که از مطب دکتر اومدیم بیرون تو آسانسور به من گفت : بی خیال مهم نیست سه سال فقط عشق و حال ... می خندید 

ای خداااا باورم نمیشه فقط من برای یه چیز میخاد ... دیگه نمیتونم ببینمش خیلی ازش ناراحتم ... کاش فقط قد سر سوزن درک میکرد😭😭😭

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

م.ه چقدره ازدواج کردین

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

اگه برای بچه میخواستت خوب بود؟ 

با خودت بدون بچه هم خوشحاله ، این بده؟ 

سه سال که چیزی نیست . برنامه ریزی کن تو این سه سال میتونی کلی کار برای خودت انجام بدی

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
خوب بود سرکوفت میزد بهت که من بچه میخوام ؟ بنده خدا میخواسته دلداریت بده 

ولی دوست داشتم اونم همدردی کنه

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

عزیزم شوهرت ب خاطر تو اون حرفو زده ..چیکار میکرد خود زنی میکرد ک تو بدتر بشی بگی ب خاطر من بچه دار نمیشی.... 

انشالله خدا سلامتیتو بده ناامید نباش مطمعن باش بعد سه سال خدا معجزشو بهت نشون میده..باز تو میگی بعد ۳ سال بچه میارم..هستن کسایی ک ۱۰۰ سالم بگدره محرومن از این نعمت😔

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

متاسفم عزیزم.ولی از شوهرت ناراحت نباش.

خوب بود مثل خیلی از مردهای دیگه تو رو برای بچه آوردن میخواست؟

از دید شوهرت نگاه کن.سه سال باهم خوش باشید.برید مسافرت بگردید.استراحت کنید

بچه رو هم به موقع خودش خدا میشه.من دیگه داشتم ناامید میشدم که توی ۳۷ سالگی بالاخره حامله شدم

هیچ وقت عجله نکن.سعی کن از زندگست لذت ببری

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم