2777
2789

من وقتی دارم تو ذهنم مسایل روزمره رو مرو میکنم یا فکر میکنم یه لحظه یه طوری میشم مثلن امشب داشتم فک میکردم غذا چی درست کنم بعد یهو انگار واژه غذا یه کلمه جدید بود برام ..گاهی اینطو میشم .. خدایا چمه...اللهم اشف کل مریض

چه دارویی؟من بچه شیر میدم.هرچی به دکتر گفتم روانکاوی بشم گفت نمیشه

خیلی داروها

سرترالین

پرفنازین

نورتریپتیلین

ایمی پرامین

فلوکسیتین

پاروکسیتین

پروپرانول

ونفلاکسین

فلوکسامین و تری فلوروپرازینم 

اینارو خوردم

چون قاطی خوردم نمیتونم دقیقا بگم کدومش خوب بود

ولی فقط دارو بخوری هیچ تاثیری نداره باید خودتم بخوای زندگیت و افکارت رو تغییر بدی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من وقتی دارم تو ذهنم مسایل روزمره رو مرو میکنم یا فکر میکنم یه لحظه یه طوری میشم مثلن امشب داشتم فک ...

چیز خاصی نیست گلم از اضطراب درونیه و استرس

نترس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من وقتی دارم تو ذهنم مسایل روزمره رو مرو میکنم یا فکر میکنم یه لحظه یه طوری میشم مثلن امشب داشتم فک ...

عزیزم.پانیک.احساس خفگی.تپش قلب شدید.بی خوابی.که شما خدا رو شکر ندارین ای علائمو

خیلی داروها سرترالین پرفنازین نورتریپتیلین ایمی پرامین فلوکسیتین پاروکسیتین پروپرانول ونفلاک ...

اصلا نمیتونم.دیگه از این ترس و وحشت خسته شدم.میگم رفتم دکتر روانپزشک که کمکم کنه.میگه برو اگه خوب نشدی سرترالین شروع کنم

عزیزم اگر بچه شیر میدی و نمیتونی دارو بخوری بجای روانپزشک برو پیش یه روانشناس خوب . پیش یه روانشناسی برو که رویکردش رفتاردرمانی باشه . به راحتی و بدون دارو شما رو درمان میکنه .شک نکن

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
اصلا نمیتونم.دیگه از این ترس و وحشت خسته شدم.میگم رفتم دکتر روانپزشک که کمکم کنه.میگه برو اگه خوب نش ...

بعضی روانپزشکا فقط تو کار داروعن

روانپزشکتو عوض کن

عزیزم اگر بچه شیر میدی و نمیتونی دارو بخوری بجای روانپزشک برو پیش یه روانشناس خوب . پیش یه روانشناسی ...

آره حتما میرم.بهم گفت تو تازه اول راهی یا شاید خفیف باشه.آخه بعضی شبها این جوری میشم

بعضی روانپزشکا فقط تو کار داروعن روانپزشکتو عوض کن

عزیزم همه روانپزشکا با دارو درمان میکنن .فرق بین روانپزشک و روان شناس همینه که روانپزشک با دارو درمان میکنه اما روان شناس روی افکار و احساسات مریض کار میکنه. مسلما ماندگاری درمان با روان شناس بیشتره ولی چون مراجعه به روانپزشک ارزانتره و اثرش در ظاهر زودتره مردم میرن پیش روانپزشک

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
یعنی خوب میشم؟شما چند بار پانیک میومد سراغتون

همیشه مدام

یه هفته نتونسته بودم بخوابم

مغزمو نمیتونستم جمع کنم داشتم دیوونه میشدم

همیشه مدام یه هفته نتونسته بودم بخوابم مغزمو نمیتونستم جمع کنم داشتم دیوونه میشدم

خییلی بده.منم همینجوریم.به دکترم گفتم من اصلا خواب ندارم.قرص زولپیدم نوشت.اصلا نخوردم‌آخه میگفت باید کسی پیشت باشه شاید توهمی بشه.دعا کنید منم خوب بشم.

خییلی بده.منم همینجوریم.به دکترم گفتم من اصلا خواب ندارم.قرص زولپیدم نوشت.اصلا نخوردم‌آخه میگفت باید ...

چشم حتما دعا میکنم عزیزم نگران نباش خوب میشی🌷