2777
2789
عنوان

پروفایل من واس شوهر ل.اشی

450 بازدید | 18 پست

متنش این بود ک از بارون حالم بهم میخوره چون تو رو میاره یادم😏 (زیرشم نوشتم هول)#  

از شوهرم متنفرم عوضیه لاشی عووووضیییهههه لااااشیییییی خبر مرگشو بدن

بزا ببینمش میگم صد میلیون بده گورشو گم کنه لاشیه هول

فقط میخوام گم شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا گم گور بشه منم از مردای هول بدم میاد نسلشونو برداره خدا

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
هول چیه؟؟ چرا اینقدر ناراحتی ازش؟؟ 

هول یعنی مردس که مدام چشمش دنبال بقیست 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
تحت هیچ شرایطی پروفایل عوض نکنید هر جمله یعنی من دارم میسوزم فلانی . خیلی کار ضایعیه

و در ضمن 4 تا ازگل هم میبینن دلشون شاد میشه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

با فریاد زدن مشکلات توی پروفایل فقط خودتو ضعیف نشون میدی و باعث مسخره شدنت توسط بقیه میشی.

نکن این کارو

هر حرفی میخای بزنی ب شخص خودش بگو ولی پروف نزار برای منظور خاصی. خیلی چیپه

با فریاد زدن مشکلات توی پروفایل فقط خودتو ضعیف نشون میدی و باعث مسخره شدنت توسط بقیه میشی. نکن این ...

عزیزم شلوارش دوتا شده بی شرف

ریدم تو شرفش ازش متنفرم

هرزه خائن

نمیخوامش دیگ فقط گم شه

خو همین حرفا رو مستقیم بهش بزنید دیگه چه کاریه؟ :)))

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.