2777
2789
عنوان

یه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 32 پست
خوش بحالت  من ولی میسوزم  چون تو چهره اشون اون شادی که آره ما آدم حسابشون نکردیم ولی این ...

عزیزم مث من فک کن

بخ این فک کن ک بااینکار و سلام نکردنش 

فقط بی ادبیو خودش به خودم و همه ثابت میکنه 

بعد دیگ حلش اسونه واست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره واقعا خیلی زشته من سلام دادن و واقعا مودب بودن میدونم

منم همینطور 

واقعا متنفرم از آدمایی که هیچی نیستن ولی فخر میفرکشن 

این برادرشوهرم بگم در ماه بالای ۲۰ میلیون درآمد داره ولی زندگیش برابری میکمه با حقوق ۲ ۳ تومن خدا شاهده اصلا برکت نداره پولش از بس داغونم و عقده دارن

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

ببخشید اینو میپرسم جاری کوچیکه هستی ؟ 

اون جتری دومیه من جاری سومی 

یه جاری چهارمی هم داریم😂

شوهرمم مشکل جسمی داره، هش میگه بدنم درد میکنه خیی ضعیفه از نظر بدنی کارشم سخته کارگره خیلی براش ناراحتم عذاب میکشم براش .میشه برای سلامتیش و افزایش رزق و روزیش صلوات بفرستید....خیلی مرد بی زبونی هست خانوادش همیشه حقشو خوردن...از بس مظلومه ....

عزیزم مث من فک کن بخ این فک کن ک بااینکار و سلام نکردنش  فقط بی ادبیو خودش به خودم و همه ثابت ...

من دلم میخواد فقط بسوزونمش اینکه چیزی رو به کسی ثابت کنم آرومم نمیکنه 

ببین تو شرایط برابر ادما چقدر باهم فرق دارن😄

😆من جاری چهارمی ام  نکنه فامیل باشیم اخه ماهم ۴تا جاری ایم😂

جاری چهارمم عالیه عالیه اتفاقا به اخلاق و منشت میخوره جاری چهارمی من باشی😂

وووبیییی😆😂اسم واقعیت سعیده هس؟ 

آره عزیزم اگه جاری من بودی تا حالا منو شناخته بودی😂

یا خدا

ادب مگه ب این چیزاست

بخدا ک یاد ندارم تو اوج ناراحتیم از جاری سلام نداده باشم

بخصوص بزرگترمو

آخه ی چیزایی مربوط ب تربیت ادم

وقتی تو سلام بدی دختر خوب هیچی ازت کم نمیشه

مطمئن باش

بخصوص بچه ات وارد بازی نکن عزیزم

خب پس فامیل نیستیم😆😆

اتفاقا با جتری چهارمیم همینه اونم با اینکه اخلاقش مثل شماست چن بار به این سلام نکرده 

اینم همه جا رو پر کرده که چرا فلانی بهم سلام نکرد😐

یا خدا ادب مگه ب این چیزاست بخدا ک یاد ندارم تو اوج ناراحتیم از جاری سلام نداده باشم بخصوص بزرگتر ...

بچه من سه سالشه عزیزم

اون اصلا بچمو محل نمیداره یه بار نازش نداده 

دیگه چیکار کنم برم بهش بگم به بچم محل کن

تا حالا هم از ترس شوهرم دعوا نکردم باهاشون چون کلا اخلاقمه رو در رو میگم فلامی مشکلت چیه چرا با ما اینجوری😂

جاری منم حفظ ظاهر میکنه

پسرش پسرمو اذیت میکنه محل نمیده

اونم میدونم قند تو دلش اب میکنن

اما من خودم شخصا بخاطر خود پسرام میگم سلام بدید و خداحافظی کنید یا کارهای پسرش یطور دیگه براشون توضیح میدم

شاید تو دلم میخوام خفه اش کنم

اما خودمو نگه میدارم

و همسرمو حتما درجریان میزارم

همینم شده ک خانواده همسرم پشت من و پسرامو میگیرن

حتی همسر خودش

محل نده رفت امد نکن

اما نشون بده ک ضعف نداری در برابر بی ادبی بی محلیش

2790
2778
2791
2779
2792