2777
2789
عنوان

بچه هام کو😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتر که نداری الان دست و پاتو میگرفتن واسه طلاقت! مجبور بودی بمونی یا اگرم میرفتی خیلی سخت میشد بچ ...

میدونم .ولی الان انگار بعد مدتها بچه تو ازت میگیرن 

نمیتونی گریه هم بکنی میگن خل و چل شدی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

این اتفاق برای منم افتاد،مخصوصا اینکه اخره خوابم اون بچه رو ازم‌گرفتن و بهم گفتن این بچه تو نیست و خودم و به در و دیوار میزدم و التماس میکردم که بچم و بدین بهم،چیزایی که تو خواب دیدم خیلی زجر اور بود

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نه عزیزم مجردم

🤭🤭🤭🤭🤭عزیزم. ان شاالله یه روز یا اسم همسرت علی باشع یا پسرت و بزار علی

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
میدونم .ولی الان انگار بعد مدتها بچه تو ازت میگیرن  نمیتونی گریه هم بکنی میگن خل و چل شدی

بخاطر اینه که در شرف طلاق گرفتنی مغزت مغشوشه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ولی از،شوهر الانم ناراضی تم خیلی 

خداروشکر ازش بچه دار نشدم روانیم میکرد کثافط

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نکنه بارداری و خبر نداری؟ 

ن عزیزم نه ماهه از همسرم جدا زندگی میکنم و تو راه دادگاهیم