عزیزم این اشتباست که تو زندگیتون بخاطر یه نفر دیگه دعواست من دوستانه چندتا راهکار میدم خودم امتحان کردم جوابم گرفتم 💙 اصلاااااااا درباره ایشون و خانوادشون، حرفهاشون یا رفتارهاشون با همسرتون صحبت نکنید اصلا تو ذهنتون بزارید جز موضوعات ممنوعه.
چطوری ممکنه؟ اول اینکه خودتون هیچ وقت شروع کننده صحبتی با موضوع این اقا و خونوادش تو زندگیتون نباشید. فکر کنید این اشخاص تو زندگیتون حضور ندارند.
دوم هر وقت همسرتون درباره ایشون صحبتیو باز کرد اصلا نزارید صحبتشون کش پیدا کنه که به بحث و دلخوری برسه مثلا گفت فلانی امروز با هام تماس گرفت بگید حالشون چطور بود خوب بودن؟ تمام ! دیگه هیچی نگید و موضوعو عوض کنید یا اگه گفتن برادم فلان چیزو خرید بگید مبارکشون باشه تمام! یعنی هر جور خواستن صحبت کنند یه جمله مثبت و کوتاه بگید بحثو تموم کنید.
سوم هر وقت اون اقا یا سایر افراد خونواده همسرتون درباره این موضوعات باهاتون صحبت کردند تا وقتی که مخاطب نیستید که اصلا یک کلام هم نگید وقتی هم مخاطب شدید کوتاه و مختصر جواب بدید مثلا "چی بگم؟ عقاید متفاوته "و بعد سریع بحثو عوض کنید و یه سوال با موضوع دیگه بپرسید که اون بحث فراموش شه.
تو یک کلام تو زندگیتون عرصه در اختیار ایشون یا هر ادم دیگه نزارید که حال خوب شمارو بد کنند چون در این صورت فقط خودتون مقصرید چون این اجازه دادید 🌹