2777
2789
عنوان

برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 22 پست
البته لوستر و خیلی از وسایل سلیقه ای هستن، دلیلی نداره هرکی وضعش خوبه حتما لوستر بگیره

کسی که خودش لوستر نداره لامپ آویزونه وسط خونش نباید به من بگه لوستر ال ای دیا به درد نمیخوره مفت نمی ارزه ، لوستر منو مسخره میکنه ، چند سال داره پز میده من از اینا نمیگیرم میخوام برنجی بگیرم

من نچسبیدم به کسی اونه که چسبیده به من پز مالش رو میده

بعضیا عادشونه داشته هاشونو به رخ بکشن.....  شما توجه نکن زندگیتو بکن و خدا رو شاکر باش عزیزم

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو چن تا ماشین می خواد چیکار همه رو بفروشه یه خارجی خوشکل بخره

همون چند تا رو هم از خونه بیرون نمیبره حتی عروسی و مهمونی باهاشون نمی ره پراید داره با اون همه جا میره اون سه تا ماشینش رو می ذاره پارکینگ به شوهرم گفته وقتی میبنمشون حالم خوب میشه

همون چند تا رو هم از خونه بیرون نمیبره حتی عروسی و مهمونی باهاشون نمی ره پراید داره با اون همه جا می ...

این دیگه کیه😮😮😮

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

بنظرم تا میتونید رفت و امدتونو باهاشون کم کنید. وقتی انقدر اختلاف عقیده است بهتره کمتر با هم معاشرت کنید. هیچ وقتم از مسائل شخصی و امور مالی زندگیتون پیششون حرف نرنید یا از اونها درباره این مسایل نپرسید که بحث به اون سمتها بره. اگر هم اونها اظهار نظر کردن خیلی کوتاه و سرد جوابشونو بدید و بحثو عوض کنید چندبار که این برخوردو ببین احتمالا کمتر اجازه صحبت تو این زمینه ها به خودشون میدن  

عزیزم این اشتباست که تو زندگیتون بخاطر یه نفر دیگه دعواست من دوستانه چندتا راهکار میدم خودم امتحان کردم جوابم گرفتم 💙 اصلاااااااا درباره ایشون و خانوادشون، حرفهاشون یا رفتارهاشون با همسرتون صحبت نکنید اصلا تو ذهنتون بزارید جز موضوعات ممنوعه. 

چطوری ممکنه؟ اول اینکه خودتون هیچ وقت شروع کننده صحبتی با موضوع این اقا و خونوادش تو زندگیتون نباشید. فکر کنید این اشخاص تو زندگیتون حضور ندارند. 

دوم هر وقت همسرتون درباره ایشون صحبتیو باز کرد اصلا نزارید صحبتشون کش پیدا کنه که به بحث و دلخوری برسه مثلا گفت فلانی امروز با هام تماس گرفت بگید حالشون چطور بود خوب بودن؟ تمام ! دیگه هیچی نگید و موضوعو عوض کنید یا اگه گفتن برادم فلان چیزو خرید بگید مبارکشون باشه تمام! یعنی هر جور خواستن صحبت کنند یه جمله مثبت و کوتاه بگید بحثو تموم کنید. 

سوم هر وقت  اون اقا یا سایر افراد خونواده همسرتون درباره این موضوعات باهاتون صحبت کردند تا وقتی که مخاطب نیستید که اصلا یک کلام هم نگید وقتی هم مخاطب شدید کوتاه و مختصر جواب بدید مثلا "چی بگم؟ عقاید متفاوته "و بعد سریع بحثو عوض کنید و یه سوال با موضوع دیگه بپرسید که اون بحث فراموش شه. 

تو یک کلام  تو زندگیتون عرصه در اختیار ایشون یا هر ادم دیگه نزارید که حال خوب شمارو بد کنند چون در این صورت فقط خودتون مقصرید چون این اجازه دادید 🌹