2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست
من فقط تماشاگرم اگه نوسانگیر هستین حق دارین ناراحت   نگران باشین اما اگر مثل من میان مدتی و ب ...

منم با شما موافقم انرژیت واقعا مثبته 

ای خدا .........بازم میگم ای خدا.........اگه این رو خوندید واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین 

خبر تجدید ارزیابی در هئیت دولت نهایی شد . برخی شرکت ها منتظر تایید دولت بودند تا مجوز تجدید ارزیابی بگیرند. حالا درخواست های تجدید ارزیابی همچون سیلی روانه سازمان بورس خواهد شد.

بسیاری از شرکت ها درخواست تجدید ارزیابی خود را آماده کرده اند لذا موج آن ها به همراه آمدن گزارش 9 ماهه ها طی‌ روزهای بعدی، فضای بازار را بهبود می بخشد.🚀🚀🚀🚀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبر تجدید ارزیابی در هئیت دولت نهایی شد . برخی شرکت ها منتظر تایید دولت بودند تا مجوز تجدید ارزیابی ...

یعنی بهتر میشه

ای خدا .........بازم میگم ای خدا.........اگه این رو خوندید واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین 
یعنی بهتر میشه

آره انشالا

#خبر_فوری

استوری آقای یاسر فلاح، مدیر روابط عمومی سازمان بورس:
افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها، به تصویب هیات وزیران رسید!

@mahnaz_sadeghi

خبر_خوب#

✅ تصویب افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها در این شرایط باعث رونق بازار سهام خواهد بود و نشانگر حمایت تمام قد دولت از بورس است!

👌🏻مسئولان هوشمند ما آگاه هستند که با ریزش بورس، نقدینگی سرگردان به سمت بازارهای موازی مانند دلار و کالا خواهد رفت و هیچ به نفع اقتصادمان نیست!

از حامیان بورس سپاسگزارم🌹

@mahnaz_sadeghi

خانم مهناز صادقی از تحلیل گرها هستن 

و چند روزه توصیه کردن نرید تو صف فروش

علاوه بر ایشون چندنفر دیگه هم هستن که قوی هست تحلیل هاشون و گفتن نفروشید و دو سه ماه دیگه همین سهم هارو میایک تو صف خرید به قیمت بالاتر میخری

انگار شما یه ملک داری الان، این شرایط که پیش اومده سریع بری ملک رو زیر قیمت بفروشی، عاقلانه نیست خب

اما من خودم اگه صف نباشه و فرصت خروج بده شاید اومدم بیرون چون به پولم نیاز دارم

خب آره شما خودتون تو کار هستین معلومه بیشتر از این حرفا سرمایه گذاری می کنین .خدا کنه اوضاع خوب بشه ...

مثل اینکه فردا بورس خوب هست

خدا جون حواست به نی نیم باشه. واسه نی نی تو راهیم یه صلوات میفرستین