2777
2789
عنوان

چرا اینجوری هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امریکا موشک بالستیک بین قاره ای داره بخاد راحت میزنه

خدارو که نداره

یه زمانی با کل تجهیزاتش اومد توایران و همه درخواب 

چه کسی دفاع کرد ...هیچکس فقط خدا 

باطوفان شن درطبس

خب پس اگر یذره ایمان دارید اینقدر روی دودوتا حساب باز نکنید

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
ان شاالله.شما این چندروزه خیلی حرص خوردیا. مراقب خودت باش😂

بله اگه شما از احتمال جنگ حرص نمی خورینو ناراحت نیستین مشکل از شماست نه من 

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
بچه ها اینقدر ترس هاتونو اینجا ننویسید باور کنید امریکاییا میتونن نوشته های ما رو هم بخونن همون طور ...

خیلی ابلهن بخاطر دورازجون 4تاخان باجی دلشون شیربشه😅😅😅

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
خدارو که نداره یه زمانی با کل تجهیزاتش اومد توایران و همه درخواب  چه کسی دفاع کرد ...هیچکس ...

اون خانوم‌گف باید ازعراق بزنه‌من‌گفتم موشک قاره ای داره به این حرفا کاری ندارم

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
خدارو که نداره یه زمانی با کل تجهیزاتش اومد توایران و همه درخواب  چه کسی دفاع کرد ...هیچکس ...

عزیزم مگه ما فقط خدا داریم؟

سربازای امریکایی ندارن؟

نگید این حرفو

من طرف امریکا نیستم ولی سربازای اونا هم انسانن تقصیر اونا نیس جنگ بشه اوناهم وظیفشونو انجام مید

خدایا شکرت
اون خانوم‌گف باید ازعراق بزنه‌من‌گفتم موشک قاره ای داره به این حرفا کاری ندارم

منم کلی گفتم برای همه خانما😶

خیلی ابلهن بخاطر دورازجون 4تاخان باجی دلشون شیربشه😅😅😅

ابله که هستن

ولی یه جمله حرف هم میتونه روی روحیه تاثیر گذار باشه همون طور که تاریخ ثابت کرده همون طور که ما حرف دوسه نفرشون رو میبینیم باور میکنیم که امریکاییا ترسیدن

خدایا شکرت🙏

بله اگه شما از احتمال جنگ حرص نمی خورینو ناراحت نیستین مشکل از شماست نه من 

کسی از جنگ خوشش نمیاد. ولی با حرف منو شما نیست.

من حرفم اینه الکی حرص چیزیو ک اتفاق نیفتاده نمی‌خورم.

ایران هم چیزی داره که شما نمیدونی

وای مگ چی گفتم.فازتون چیه

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
عزیزم مگه ما فقط خدا داریم؟ سربازای امریکایی ندارن؟ نگید این حرفو من طرف امریکا نیستم ولی سربازای ...

منظورم توکل به خدابودش

خداهم باحق هستش

اگرواقعا اونا حق هستن که خدا جوابشونو میده 

دیگه جای خداکه نمیشه تصمیم گرفت😑😑😑

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792