سلام من قبلا تاپیک زدم زنداداشم عمومینا رو دعوت کرد واز قصد غذا کم گذاشته بود مرغ کم بود ابرومون رفت درصورتی که عمومینا براش سنگ تموم گذاشته بودن تو پا گشا چند مدل غذا پختن براش بعد فردای این قضیه داییش اینا اومدن اینم کلیدش رو جا گذاشته بود اومدن پایین که من سگ محلشون کردن ازقصد فقط یه چایی دادم هی حرص میخورد میوه بیار من ابرو دارم گفتم مگه ما ابرو نداشتیم جلو عموم دیگه محلشون نزاشتم پا شدن رفتن خونه مامانش شب برگشته حسابی زیرابمو جلو بابام زده جن مادر وخواهر ندارم بابامم کلا طرف عروسه هر چی بخره نصفش میره بالا برا اونا ولی دیشب برخلاف تصورم که فکر میکردم گند بزته بهم ولی هیچی نگفت زنداداشم ضایع شد رفت
حالا صبح پا شدم دیدم نه دمپاییام هست نه کفشام بعد همسایمون در زده کفشات تو جوبه😐😐
😁😁😁😁كاراي بچگونه ميكنه زنداداشت
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی