2777
2789

😂

خواهرا یه سوال میپرسم راستشو بگید 

پشما رو چکار میکنید؟ ؟؟

منظورم دستو پا هست 

میزنید یا کاری به کارشون ندارید؟؟؟

من دستمو فقط تا ارنج میزنم 

پام هم ۲۰ سانتی که از شلوار بیرون میزنه 😂

بقیه رو گذاشتم دیگه کاری به کارشون ندارم

منطقمم اینه کسی قرار نیست ببینه چرا درد بکشم؟؟

ولی یه مدت تو اینستا میبینم همه بلورین فقط من انگار پشمکم😂  

پ ن:  به هیچ عنوان منظور من نواحی بیکینی و زیر بغل نیست فقققط دست و پا 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني نظافت شخصي واينا رو بيخيال شدي كلا؟🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

لهنتی عالی بود 

خیلی باحال پرسیدی پشمارو چیکار میکنید😃😂

اپلاسیون میکنم 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

راستش دقیقا مث توام میزارم بمونه همیشه فقط ولی چن وقته چون لیزر میرم مجبورم بزنم ابروم نره😑😑😑

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.