2777
2789
مابدبخت شماخوشبخت (هرکسی یه اعتقادی داره )

عزیزم من ک برام گرفتن دیشب ھمش راست بود۔۔

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی جالبه ی چیزی ک تو فالت هست پیش بیاد واست

بهم گفت همبستگی به دعاداری بایدبازکنی منم نمیدونم همبستگی چی ؟؟؟؟کجابازکنم ؟؟؟

من خودم خیلی دعاگرفتم واسه ازدواجم ولی اثری نکرده فال قهوه ام که گرفتم گفت دعانگیرهمبستگی روبازکن 

دقیقا بعضیاشون با چرت و پرتاشون انگار میخان عقده خالی کنن هرچی بدی هس تو دنیا بهت میگن ک تو زندگیت ه ...

ولی ھر چی ویژگی خوب و بد داشتمو گفت😐

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
[QUOTE=119208864]عزیزم من ک برام گرفتن دیشب ھمش راست بود۔۔[/QUOTE فال چی

قھوہ۔۔۔یہ خانمی بود

منم اعتقاد دارم شما به دعا هم اعتقاد دارید؟دنبال دعا نویس خوبم

من میشناسم درجہ یک

میشه معرفی کنی درخواست دوستی دادم 

پیامش برام نیومدہ۔۔۔بیاین خصوصی ک نگن تبلیغ میکنم چون دیدم نتیجہ گرفتن