2777
2789

مامانم کم خونه بعد دکتر براش  آزمایش نوشته انجامش داد چند روز پیش بعد الان زنگ زدن بهش که باید آزمایشت تکرار بشه اونم پاشد رفت میگه پرستاره تا دیدم بهم گفت تویی فکر هرکسی رو میکردم جز تو گفت هرچی بهش گفتم مگه چی شده چیزی نگفت بچه ها بخدا من اگه مامانم چیزیش بشه میمیرم تو رو خدا براش دعا کنین مامانم سنی نداره تازه سختی های زندگیش تموم شده و میخواست دیگه راحت زندگی کنه من خودم باردارم بخدا دارم گریه میکنم تورو خدا هرکسی هرچقدر میتونه برای سلامتی مامانم صلوات بفرسته 😭😭😭😭😭😭😭  

زندگی من تویی عشق مامان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهــم صــلی عــلی محمــدٍ و آل محمــد و عجــل

انشاالله ب حق حضرت زینب چیزیشون نیست، این پرستارا رو ول کن ی بارم ب من گف بیاین داخل اتاق چند تا سوال ازم کرد و بعد هر چی گفتم چیشده گفت هیچی دکترتون میگه و ی جوری نگام میکرد منم با ی حالی مردم و زنده شدم تا برسم دکتر، بعدش دکتر گف یکم عفونت داری و دارو داد خوب شدم ..انقد لعنت کردم پرستاره رو تا برسم پیش دکتر مرپم و زنده شدم، اهمیت ندین ب حرف پرستار

نه حامله نیست تازه عادت ماهیانه شده چون کم خونه سر درد و سر گیجه شدید هم داره😭😔

واسه یه کم خونی داره گریه میکنی من مادرم مشکوک به سرطان هست من باید گریه کنم ن تو

سکوت گورستان را می شنوی دنیا ارزش دل شکستن ندارد

گریه نکن ان شاالله ک چیزی نیست بعضی وقتها بزرگش میکنن مامان منم میخواستن آنژیو کنن برای قلبش نمیدونم درست نوشتم

نذاشتم گفتم تابحال هیچیش نبود چطور یهو میخواین اینکارو بکنین بردمش جای دیگه دکتر الانم شکرخدا خوبه تحت نظر همون دکتره الکی غصه نخور کم خونی باشی چیزهای مقویی بخورن حتما خوب میشن به بچت رحم کن خانومم