2777
2789
عنوان

عروسمون اومده یک ماه خونمون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6989 بازدید | 261 پست
لایک ب این عروس گل خخخ

وا از کی تاحالا آدم بیشعور لایک داره

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیتربیت# 😒

همه جاپلاسیااا😎

تاپیک ماهم میای ی قرمیدی میری😂😂

بی تربیت#  ‍ خودتی😎

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
عروس ماهم اینجوریه چهارماهه عقده میرم خونه مامانم داداشم بعد ناهار که خودشو زنش خوردن میگه پاشو ظ ...

چه داداشت زن ذلیله

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
نه مثل پرنسسا بشینه بقیه جلوش خم و راست شن اخه این چه حرفیه ، حداقل باید کارای خودشو بکنه ، بقیه وظ ...

عروسو چقدر کوچیک میکنید آخه مگه کارگره 

مهمانه خونشون گلم با مهمان چطور برخورد میکنین 

عزیزم اسی امتحانم داشته باشه میتونه که یه کمک بده به مامانش حداقل 

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊

من یه هفته نقاش داشتم بارداربودم موندم خونه ی مادرشوهرم یعنی فقط مونده بودبیرونمون کنن که اونم پسر کوچیکش زحمتش کشیدیه هفته بعدشم گفتن تلوزیونومنوسوزوندین حالا یکی نبودبگه آخ  اخمق من به خاطرپسرت اینجام توهم همش باخودت تکرارکن داداشمم اندازه ی من اینجاحق داره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مثل من تو مراسم عقد و عروسی خواهر شوهرام مثل اینکه دختر من بودم خو دمو کشتم چقد ساده یودم

بعدن ادم از خریت خودش حرصی میشه مادربزرگ شوهرم فوت کرده بود همه نوه هاش لم داده بودن تو مسجد من کار میکردم تو خونه ام همین بساط بود یهو شوهرم حرصی شد بلند جلو همه گفت بشین نبینم کاری انجام بدیا همه نوه هاش نشستن عروس باید کار کنه؟ بعد اصن دخترا ب روی خودشون نیاوردن 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

شما هم دقیقا مثل خودش برخورد کنین یه چند روز غذا پخت نشه و هر کدوم بیرون یه چی بخورید یا مثلا موقع میوه و چای هر کی جدا برای خودش ببره صداش نکنین . من باشم موقع سفره هم صداش نمیکنم براش بشقابم نمیارم اعتراضم کرد میگم دیدم تو اتاقی همش بیرون نمیای کمک و ... گفتم حتما غذا هم نمیخوای

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام