2777
2789
عنوان

عروسمون اومده یک ماه خونمون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6989 بازدید | 261 پست

یه جاری م جدید اومده بوده خونه مادرشوهرم

به اون یکی جاریم که توی اشپزخونه بود کار میکرد 

گفتش.

خانم یه لیوان اب بده 

نه اسمش رو گفت نه لطفا 

جاریمم اب رو گذاشت جلوش رفت 

اونم خورد نزدیک دو ساعت بیشتر لیوان جلوش بود تکون نخورد برداره ببره 

اون جاریمم برا اینکه مادرشوهرم دست تنها بود رفته بود کمک 

برا من تعریف کرد انقدرم گریه کرد 

درست نی ...همه باید کمک کنن ...

دیگه جز یه خانواده میشید ...اگه کار نمیکنید لااقل بیاحترامی نباشه لااقل خودگیری نباشه ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم خودش دست ب سیاه سفید نمیزنه 

این دیگه بده

شوهرمن خودش سفره میزاشت برمی‌داشت برام صبونه میچید خونشون

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وای حالا من یکشب ک میرفتیم خانه خاهرش و یا ننش مگه جرات داشتم بشینم هی بیخ گوشم ویزویز میکرد ک پاشو پاشو کمک 

حالا همونا میان خونم دست ب سیا و سفید نمیزننننننن شوهرمم کور و لال میشینه اصلا حمایت نمیکنه ازم 

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

اگه هرکسی فارغ از عروس و خواهرشوهر و مادر شوهر و....وظیفه ی خودشو بدونه این همه مشکل پیش نمیاد

شاید بگین عروس وظیفه ای نداره ولی اشتباه نکنید

وقتی عضو یه خانواده بشین همه موظفند یه کارایی رو انجام بدن

درضمن من خودم عروسم زنداداش هم ندارم

خواسته هاتو علاوه برخدا به 
نه مثل پرنسسا بشینه بقیه جلوش خم و راست شن اخه این چه حرفیه ، حداقل باید کارای خودشو بکنه ، بقیه وظ ...

والا همینو بگو

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

من سالی یه بار میرم خونه ی مادر شوهرم تازه ۵ روز بیشتر نمیمونم 

خیلی راحت خواهر شوهرم میگه میزو بچین به مامان کمک کن برنجو بزار 

قشنگ بهم کار میگن مادر شوهرم موقع آشپزی هی صدام میکنه خورشتو چطوری بپزم ؟ یعنی تو بپز خلاصه کلی ازم کار میکشن بعدم پدرشوهرم به شوهرم میگه هر زمان بیرون می‌رید مادر و خواهرتم ببر رستوران یا مادر شوهرم به شوهرم میگه هوس پیتزا کردم برام بخر خلاصه هم خریداشونو می‌کنیم هم پخت و پز رو گردن من میندازن 

الانم دو ساله نرفتم خونشون 

اره بخدا من بدبخت همه کاری کردم حتی خرید سنگین میکرد میزاشت سر کوچه میگفت عروسم میاد میگیره منو میفر ...

مثل من تو مراسم عقد و عروسی خواهر شوهرام مثل اینکه دختر من بودم خو دمو کشتم چقد ساده یودم

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

عروس ماهم اینجوریه چهارماهه عقده

میرم خونه مامانم داداشم بعد ناهار که خودشو زنش خوردن میگه پاشو ظرفا رو بشور زنم دستش درد میکنه

همه کارها یا با منه یا مامانم😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
یه جاری م جدید اومده بوده خونه مادرشوهرم به اون یکی جاریم که توی اشپزخونه بود کار میکرد  گفتش ...

وای. جاریت چ ساده بود ک اب اورد. میگف دستم بنده خانم محترم. چ پررررررووو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊