banoooo23 مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2390 عنوان غذا پختم،مهمونام گفتن نمیان😶 | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 28 پست بچها من امروز ناهار درست کردمکلیییی کار کردممیوه و خرت و پرت خریدممهمونم مامانم اینا و دختر داییم بودن حالا اس دادن نمیایمفقط دوتا خواهر کوچیکام اومدن تا جمعه هم میخان بمونن کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵ 1398/10/18 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه6864 عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 3259 چرا نیومدن؟اگه من بودم خودمو جررر میدادم تو این گرونی😄تا خواهرات اونجان بده اونا بخورن لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
banoooo23 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2390 تا جمعه با تدارکات امروزت ازشون پذیرایی کن من سه هفته ست میخایم بریم محلاتخواهرم اینا میان نمیشه😐حالا شوهرم دیشب گفت دو روز تعطیلم بریم دیگه کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10307 نگران غذاهایی ک میموننغصه ندارهآدرس بده بریزیم اونجا شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
نیکی۹۵ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1852 منم این بلا سرم اومده از طرف جاریم و خانواده اش. باز به تو زنگ زدن به من اطلاعم ندادن که نمیان
banoooo23 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2390 خسته نباشی عزیزم،عیبی نداره شاید کاری پیش اومده اینقدررررر کار کردمتا ساعت ده صبح،،خونه جارو زدم،دستمال کشی کردمسرویسارو شستم،حیاطو تو سرما جارو زدم کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
nana7510 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 10811 اینقدررررر کار کردم تا ساعت ده صبح،،خونه جارو زدم،دستمال کشی کردم سرویسارو شستم،حیاطو تو سرما جارو ... الهی عزیزم،درکت میکنم گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
banoooo23 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2390 خانمی من ناهار درست نکردم میشه بفرستی برای من. بهتر که خانمی خواهرات اومدن حتما آدرس🤣 کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
banoooo23 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2390 چرا نمیان خب واسه منم اینجوری پیش اومد دو بار😒😒😒 چندبار گفتن میایم مامانم نیومدهیا گفته غذاتو بیار اینجا،،شوهرم ناراحت شدهحالا دیشب شوهرم فرستادم میوه بخرباز نیان ناراحت میشه کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
فرشته_سفید عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 16167 چندبار گفتن میایم مامانم نیومده یا گفته غذاتو بیار اینجا،،شوهرم ناراحت شده حالا دیشب شوهرم فرستادم ... چرا اینجوری میکنن مامانتون؟ واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5176 چندبار گفتن میایم مامانم نیومده یا گفته غذاتو بیار اینجا،،شوهرم ناراحت شده حالا دیشب شوهرم فرستادم ... اره دقیقا. منت هم میزارن.شاید مامانت خیلی تعارفیه. مامان منم همینطوره مگه بابام هم باهاش بیاد وگرنه تنها نمیاد خونمون یا واسه غذا واینا نمیمونه خیلی تعارفیه خدایا هزار مرتبه شکرت
banoooo23 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2390 چرا اینجوری میکنن مامانتون؟ نمیدونم هربار بهانه میارهشوهرم ناراحت میشه،میگه منم نمیرم خونشونحالا اینا به کنارهر هفته سه روز خواهرام میان خونمون،،من برنامه هام میریزه بهم،فقط جمعه شوهرم خونه ست بخاطر خواهرام نمیتونیم بریم تفریح و مهمونی کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
banoooo23 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2390 غذاها را تا جمعه گرم کن بده بهشون بخورن😂😂 منه بدبخت میخام برم مسافرتنمیدونم چجوری به خواهرام بگم ناراحت نشن😐راحتم نیستم که سه روز بمونمآخه هر هفته که نمیشه کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25736 منه بدبخت میخام برم مسافرت نمیدونم چجوری به خواهرام بگم ناراحت نشن😐 راحتم نیستم که سه روز بمونم ... فک کنم تقصیر خودتونه از اول کوتاه اومدید اونا هم براشون عادی شده خونتون شده مکان به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25736 منه بدبخت میخام برم مسافرت نمیدونم چجوری به خواهرام بگم ناراحت نشن😐 راحتم نیستم که سه روز بمونم ... الآن قبل اینکه بیان چمدون ببند بزار توی هال تو دیدشون تا اومدن ببینن بعد کلی با ذوق و شوق بگو فردا داریم مسافرت و هی هی تعریف کن به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃