2777
2789
زده تو بیابون و زمین خاکی😂😂😂جایی که قبلا تخلیه شده بود تقریبا انتقام انتقام می گفتن این بود😂😂😂 ...

عزیزم یکی از بزرگترین پایگاه هاشون رو زده، بیشترین و پیشرفته ترین تجهیزات رو اونجا داشتن. همه رادار ها همه چیز رو نابود کردن. این خیلی براشون از کشته شدن چند نفر ترسناک تره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اره دیگه امریکایی ها خارج نکرد بخاطر همین دیگه اینا هم زدن  خسارت مالی زدن  اینکه سرباز ...

باز بعضیا میان میگن پایگاه خالی رو زدن چ فایده

یا میگن از قبل باهاشون هماهنگ شده بوده🤣

منم تخصص و سوادی تو این مسائل ندارم   اما نمیدونم ی عده چرا میان تجزیه تحلیل میکنن😅حتما اونا یچیزی میدونستن ک اونجارو زدن دیگه. هرچی باشه از ما مردم عادی بهتر میدونن راجب این مسائل.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باز بعضیا میان میگن پایگاه خالی رو زدن چ فایده یا میگن از قبل باهاشون هماهنگ شده بوده🤣 منم تخصص و ...

خب هرکسی نسبت به اعتقاد و ایمان خودش نگاه میکنه

مثلا برای یک‌ایران کشتن یک نفر هم خیلی مهمه  چون اون یک نفر قهرمانش بوده 

برای یکی‌منافع مالیش مهمه یا یک‌ شی مهمه 

از هرکدوم اون نفر یا شی و بگیری براش ناراحت کننده اس 

میدونی اینا اعتقادات و‌دلبستگی های همدیگه و‌مورد هدف قرار دادن

خب هرکسی نسبت به اعتقاد و ایمان خودش نگاه میکنه مثلا برای یک‌ایران کشتن یک نفر هم خیلی مهمه &n ...

دقیقا

الان تقریبا 80 نفر از سربازاشون مردن ترامپ گفته چیزی نشده همه چی خوب است

اما اگ 80تا ایرانی رو میزدن واقعا واسمون خیلی سنگین و سخت بود...