مردم فقط بعد انتقامو دیدن فکر نکنم خود سردار راضی باشه کشوری که براش زحمت کشیده داغون بشه مردمش بدبخت بشن مردم خجسته ان انگار خودشون خارج ایران هستن جنگ بشه درامانن
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
نمیدونم فازتون از اینکه میخواید ثابت کنید که ما مردم جنگ طلبی هستیم چیه؟؟؟؟؟ما فقط دفاع میکنیم از سرزمینمون و ارزش هامون ، اگه این کارها رو نکنن هر جا باشید میکشنتون مطمئن باشید پس حداقل سعی کنید وطن فروش نباشید
انصاف بود اون یه نفر واسه امنیت کشور ما واسه راحتی ما همیشه در حال جنگ تو میدان های خطرناک ب ...
این فرد خودش هدف و راهشو میدونست و مصمم بود در راه هدفشم شهید شد مگه نمیگید برای امنیت کشورش میجنگید الان انصافه زحمت های همون فرد هم از بین بره ؟چرا اینهارو کسی بهش فکر نمیکنه؟
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋