2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترامپ الان شلوارشو خیس کرده

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂 
عه😐😐😐😐🤐🤐🤐 گریه نکنم؟؟؟🤔🤔🤔🙄🙄🙄🙄

نه فداتشم یه پایگاه ازخرم اباد یه پایگاه از کرمانشاه،صداواسه همینابوده

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
وجدانا من بعد سالها یه سال اومدم برای کنکور جدی درس بخونم جبران کنم😑 قول میدم نخونم صلح کنین😐

نخون خو 🙁یه کشورو نجات میدی ،، به مردم رحم کن 🙄😐❤

حتی یادم میره که یادم میره🖤
ووووووییییی حلال کنید 😭😭😭کلی ارزو دارم هنوز انقد درس خوندم ک بمیرم؟ 😭😭😭😭😭😭نکنه صبح دیگه بید ...

حلال باشی عزیزم حلال خونه ی حق ......امشبونمیتونیم بخابیم دیگه ازترس .

....

نه فداتشم یه پایگاه ازخرم اباد یه پایگاه از کرمانشاه،صداواسه همینابوده

خدانکنه خواهر .... بخدا اروم شدم.... دست چپم داشت از کار میافتاد😘😘😘😭😭😭😭

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
نخون خو 🙁یه کشورو نجات میدی ،، به مردم رحم کن 🙄😐❤

همون😐 این شانسه آخه. اصن نخواستم قهرم😢

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خوشگلا آمریکا کاری نمیکنه

ایران گفته جایی رو میزنه که آمریکا بهش عشق داره یعنی اسرائیل 

پس جرات ندارن

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂