2777
2789
انشاءالله همسرتون شفا پیداکنن دوستم

ممنون ولی ام اس فقط با دارو کنترل میشه و راه درمانی نداره اگرم داروها قطع شه وضعیت جسمی شون خراب میشه و کم کم فلج میکنه خدا کنه علم پیشرفت کنه و درمان قطعیش پیدا شه

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هیچ جا کار نداره خیالت راحت 

ببخشیدا ولی اگه اون سگ زرد عقده ایه با سوراخ.....ایرانم کار داره😑😑😑😑هرجا ایرانه اونم بدو بدو میاد عقب نیفته

سياست خيلي كثيفه . خييلي خيلي كثيف تر از چيزي كه فكرشو كني . وقتي اون همه حاجي رو كشت و شهيد كرد نار ...

اره اخرم کلی پول ازمون گرفت تا بذاره حاجیا برن مکه😐اصلا اینو یادم نبود

نمیدونم من سر در نمیارم نگرانی من جون بچمه دارو های شوهرمه که ممکنه نایاب شه نگرانیم داداشمه که دوسا ...

هيچ كس زياد نگران خودش نيست . همه نگران بچه ها و مريض ها هستن . اين  پسراي دهه شصتي  بيچاره حالا متوجه ميشن براي همچين موقعي به دنيا اومده بودن

ببخشیدا ولی اگه اون سگ زرد عقده ایه با سوراخ.....ایرانم کار داره😑😑😑😑هرجا ایرانه اونم بدو بدو میا ...

کلی خندیدم خدا خیرت بده ،نترس هیچ غلطی نمیکنه ،الان متحدان ایران تو منطقه بیشتر از متحدان امریکاست ضمنا خدا با ماست 😍

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
هيچ كس زياد نگران خودش نيست . همه نگران بچه ها و مريض ها هستن . اين  پسراي دهه شصتي  بيچار ...

اره والا من نگران داروهاییم که مصرف میکنیم ماشالا نزدیکامون همه پرمصرفن🙄😑

کلی خندیدم خدا خیرت بده ،نترس هیچ غلطی نمیکنه ،الان متحدان ایران تو منطقه بیشتر از متحدان امریکاست ض ...

قربونت😅😬الان متحد ایران لبنان و عراق و سورین....امریکا پشتش اروپارو داره روسیم تنهایی جرات نداره جلوشون وایسه که فقط امیدوارم اون نی نی کوچولو برای انتقام عسلویه رو نزنه😑

قربونت😅😬الان متحد ایران لبنان و عراق و سورین....امریکا پشتش اروپارو داره روسیم تنهایی جرات نداره ج ...

عشقم تو منطقه رو گفتم مقومت و ایران و روسیه رو دست کم نگیر مگه غیر اینکه داعش و القاعده رو که امریکا پشتشون بود رو زدن نابود  کردند

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عشقم تو منطقه رو گفتم مقومت و ایران و روسیه رو دست کم نگیر مگه غیر اینکه داعش و القاعده رو که امریکا ...

خب اونا اگه عرضه داشتن دم ک ون خودشونو بیل میزدن والا همونارم ایران جمع کرد مث سگ کشت

اميد شما به خداس يا به متحدان ايران ؟ اگر اميدتون به متحدان ايرانه بايد بگم همچين پشت درهاي بسته نفت ...

عشقم اول از همه که امیدمون به خداست تا خدا نخواد که هیچ اتفاقی نمی افته ولی روسیه در جنگ سوریه و داعش جواب خودش رو پس داد ،چین که کلا از مرحله پرته حسابش نمیکنیم 

خوب د ولي يادم انداختي . فردا برم دارو بگيرم براي بابام . ميترسم بعدا به مشكل بخوريم . برنج هم بگيري ...

آره آره برنج اینام باز همه میریزن میخرن مغازه دارام یلخی میکشن روش

خب اونا اگه عرضه داشتن دم ک ون خودشونو بیل میزدن والا همونارم ایران جمع کرد مث سگ کشت

الان حزب الله لبنان هم خوب تجهیزه و اصل مطلب اینکه اینا همش وسیله ست اصل کاری خداست که انشالله خودش کمک حالمونه