2777
2789

کاربران عزیز ببینین من حساب کردم 

الان ایفون ۱۱ پرو حدود ۲۰ میلیون تومن هست 

نه بیسسسسست میلیون تومان بلکه فقط۲۰ تومن ناقابل 

اگر بیست هزار کاربر نفری ۱۰۰۰تومن بدن که نصف پفک نمکی هم نمیشه من فردا با ایفون ۱۱ هسدم 

اگر ۸۰ هزار کاربر بریزن حتی میتونیم برای ۳ نفر دیگه هم ایفون ۱۱ بگیریم سه نفر بعدی اعلام حضور کنن اسمشون تو لیست قرار بگیره

خلاصه که شما و مهربونیتون😆😆😆

فان#  

سرگرمی#  

منو نخورید!!😫

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشی نخوری یه چیزی میشی استارتر جان

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

شماره کارتتم بزار

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

وای دمت گرم 😁😁 فقط من آیفون نمیخوام بیزحمت ۲۰ تومنو بزنین ب کارتم برم

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

چن ساعت نشستی حساب کردی؟😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝