2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش کمک میکردی حتی شده در حد یه پرس غذای گرم و خوشمزه.خدا دوست نداره بنده هاش دلشون برای کسی بسوزه.شنیدی میگن برای هر کی دلت میسوزه همون قضیه سرت میاد.چون خدا میگه من که مهربانترینِ مهربانان هستم حتما یه چیزی میدونستم که این بلا رو سرش آوردم تو چطور از من دلسوزتر شدی در حق بتده های من؟

من که هر وقت از چیزی متاثر میشم فقط میگم خدایا تو تواناتری از من جز یه کمک کوچیک چیزی بر نمیاد.تو کمکش کن

اگه امثال توچیزی نگن  کسی چیزی نمیگه

برو بابا حوصلتو ندارم  

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
در جوابشون بگو  امنیت باید در همه زمینه ها باشه امنیت اقتصادی یعنی شب نخوابی صبح پاشی ببینی ...

اینا یی که میگی درست اما اگه اینا رونداشته باشی امنیت واقعی هم نداشته باشی چیکار میخوای بکنی

الان میان میگن عوضش امنیت داریم

دقیفا  . نون نداریم بخوریم کشوری به این ثروتمندی . 

فقط برا هر مراسمی کشته داریم .اتحاد و همدلی داریم .بد هس 

خدا را بر آن بنده بخشایش است  که خلق از وجودش در آسایش است . 
دقیفا  . نون نداریم بخوریم کشوری به این ثروتمندی .  فقط برا هر مراسمی کشته داریم .اتحاد و ...

دیروز یه بنده خدا تاپیک زد داشت مینالید از اینکه پول نداریم عقد کنیم سرگردون موندیم هر روز قیمتا میره بالا 

ینفر اومد گفت عوضش امنیت داریم 

بخدا قسم آدمایی هستن طرف ما ک نون از نانوایی قرض میکنن وقتی یارانه گرفتن میبرن پولشو میدن 

حالا امنیت چیه ک هی شده چوب میزنن تو سرمون موندم انگار کشورای دیگه امنیت ندارن 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
این چیزا نه به امریکا ربط داره نه به امنیت عزیزم وقتی توجوانی بی خیالی طی میکنن پیری به همچین روزی م ...

دقیقا منم همچین مواردی دیدم

تو جوونی هر چی درآمد دارن خرج میکنن تو پیری درمانده میشن البته کسانی هستن که تلاش کردن مشکلی پیش اومده دارایی خودشون رو از دست دادن

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم