2777
2789

اولین چیزی که میخوام بگم عینا راسته چون بابام همیشه میزد تو سر ما که باید احترامبذارید هرکی به ما بی احترامی هم کنه ما سکوت میکنیم ما ینی منو خواهر برادرم

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

خب

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

من واقعا شوهرمو دوست دارم واقعا بهترین مردی هست که دیدم خیلی باغیرته خیلی مرده اینم بخاطر اتفاقاتی که تو زندگیم افتاده میگم ( سعی میکنم بعدا بنویسمش بگم اینجا قبلا هم گفته بودم )

اینا رو گفتم که بدونید چقدر یه خواهر و برادر میتونن متفاوت باشن ...

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم از روز اول خواستگاری خیلی خوب بود اما من میفهمیدم یه جوریه انگار مشکلی داره (چون مامانم مشکل روحی داره عیناتو خواهر شوهرم دیدم)

اما خودمو زدم به اون راه ...

سلام خانما امضام رو بخونید و درصورت موافقت درخواست دوستی بدید تعدادمون زیادتر بشه..تا ۱ ساعت دیگه دشتور پخته شام امادس😊

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...

اما شروع شد دوگانگیش‌ جلوی همه منو بوس میکرد اما میرفتیم‌تو اتاقی جایی بهم تیکه مینداخت 

جلوی همه قربون‌صدقم میرفت اما تنها میشیدیم اذیتم میکرد مثلا میگف موهات خیلی زشته صورتت فلانه منم در کمال تعجب شوکهنگاهش میکردم‌

درصورتی که اون یه دختر خیلی گندس مثل زن شرک با قد خیلی بلند واقعا زیبایی نداره از نظر من اما من هیچی نمیگفتم

اخ که چقد دلم پره از مامان بابام که هیچوقت یادمون ندادن حرف دلمونو بزنیم همش گفتن بی ادبی نکنین احترام بزارین 😔

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
قطره چکون

نه بابا میزنه بیشتر از پنج هزار تا وارد نکن منم از قبل نوشتم

حامله شدم گف‌ وای ترشی نخور دختر میشه داداشم بدش میاد به شوهرم گفتم گفت بخدا من جنسیت برام مهم نیست سلامتیش مهمه 

واسه عروسیمون من در به در دنبال لباس براش بودم اون خودش خریده بود و نکفته بود من تو مترو شنیدم داره به دختره میگه من لباسمسبزه لنز سبز دارم لنز اذیت نمیکنه؟(خودش میگف من واسه عروسیمم لنز نمیذارمبهش گفتم حداقل میگفتی من انقدر نگردم اونم گفمیخواستم سوپرایزت کنم و فلان